vointa fani

vointa faniPrimele se vor vinde abonamentele de la tribuna I şi tribuna a II-a, iar acestea se vor vinde la stadionul Municipal.

Conducerea CSU Voinţa Sibiu informează că abonamentele pentru ediţia de campionat 2011/2012 vor fi puse în vânzare începând de marţi, 19 iulie, de la ora 16.00, la stadion.

„Preţurile abonamentelor sunt între 300 şi 1500 de lei, în funcţie de sector. Pentru început, clubul CSU Voinţa va pune în vânzare abonamente la tribunele I şi a II-a”, spune ofiţerul de presă al clubului, Ovidiu Boica.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Asa profesionism mai rar intalnesti. Nu sunt in stare sa spuna si ei clar, acolo costa atat abonamentul in partea cealalta atat. Incepe de la 300 si ajunge la 1500. Site-ul echipei nu a mai fost actualizat de o vesnicie, suporterii merg monteze scaune pe stadion, pai mare patron ce esti Hambasan plateste oameni sa munceasca daca vrei sa ai echipa in A.

  2. Sunt preturi mari pentru punga unui sibian cinstit!Ghinionul suporterilor este ca primul meci se va juca cu Steaua, care la ora actuala nu poate speria pe nimeni. Stadionul o sa se umple, o sa se creeze o emulatie deosebita, de care Ionica trebuie sa profite.Trebuie si el sa faca un ban din ceva, ca nimeni nu il sponsorizeaza, numai promisiuni. Ce-i in mana nu-i minciuna, stie si sadeanul asta!
    M-as bucura sa cumpere cativa miliardari abonamente la 1500, dar toti asteapta sa fie invitati pe mocca…

  3. Dupa Barajul de promovare Hambasan spunea ca pretul abonamentelor va fi unul accesibil. 300-1500 ron i se pre lui accesibil. Lacomia e mare in Romania, si astia se pricep cel mai bine.Acum ca a intrat in A sa profite si el putin ca nu se stie cat va ramane acolo.