loredana groza 6002

loredana groza 6002Viaţa de artist abundă de întâmplări amuzante, ciudate, dar şi periculoase, iar în 25 de ani de carieră Loredana a strâns suficiente amintiri încât să umple paginile unui roman. Vedeta simte şi acum fiori când îşi aminteşte una dintre cele mai traumatizante întâmplări, care a avut loc la Sibiu. Din cauza precipitaţiilor, aparatura de pe scenă a luat foc şi toţi membrii echipei s-au trezit în flăcări.

Loredana şi trupa ei de instrumentişti au tras o sperietură groaznică, fiind la un pas de un accident teribil în timpul unui spectacol desfăşurat în condiţii meteo vitrege: „Acum trei ani, la Sibiu, urma să cânt la un eveniment eu şi Prodigy. Afară era viscol, Prodigy a rămas blocat în Germania, toată Europa fiind sub nămeţi. Organizatorul m-a rugat să cânt dublu ca timp, să acopăr toată durata concertului. Afară erau -15 grade şi ningea viscolit, toată zăpada căzând pe scenă.

Ţin minte că îmi intrau fulgi de zăpadă în gură. La un moment dat, unul dintre aparatele termice de pe scenă a luat foc. Ne-am trezit cu toţii în flăcări, pe scenă. Noroc că au observat organizatorii şi le-au stins repede”, a povestit solista pentru revista Ciao!. Vedeta a continuat mărturisirile incendiare şi le lanseză colegilor de breaslă o nouă provocare: „Piesa «Bună seara, iubite», pe care o cântă în duet cu Ion Caramitru, nu a mai putut fi cântată de niciun artist român. „Acel cântec nu l-am auzit interpretat de nimeni, «Bună seara, iubite» e un cântec atât de greu încât nu-l poate cânta nimeni în România. E un cântec foarte greu vocal, totul fiind cântat pe voce de piept”, afirmă Lori în revista Ciao!

Chiar dacă momentan Loredana se dedică trup şi suflet activităţii muzicale, cântăreaţa se vede făcând şi altceva. La un moment dat, blonda speră să-şi poată deschide un restaurant pe o insulă, unde să gătească, să-şi servească clienţii şi să le cânte la chitară în fiecare seară. De asemenea, Lori speră ca atunci când nu va mai cânta să compună muzică şi să încurajeze alte tinere talente. Blonda a început deja demersurile, fiind unul dintre membrii juriului în cadrul concursului „Vocea României”, care va începe în curând la ProTV. Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea muzicală a Loredanei, dar şi lucruri pe care le-a declarat în exclusivitate, citiţi interviul integral în cel mai nou număr al revistei Ciao! existent pe piaţă. Sursa: Can Can

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns