Medieşenii se ceartă pe prima de Europa! Horoba: „Veţi primi banii doar pentru clasarea pe locul 7”

0 90

gaz metan florin ceausuFotbaliştii îşi cer banii promişi pentru calificarea în Europa League, dar conducătorii spun că aceşti bani nu li se cuvin, deoarece echipa a ajuns în Europa printr-un concurs de împrejurări.

Cea mai mare performanţă din istoria grupării n-a adus doar bucurie la Mediaş. Un nou conflict este pe cale să izbucnească între fotbalişti şi oficiali din cauza banilor. Jucătorii aveau promişi 8.000 de euro de titular pentru calificarea în cupele europene. În plus, ei trebuiau să încaseze şi diferenţa din drepturile TV dintre locul 8 şi locul pe care terminau în clasament. Gazul a încheiat pe 7, dar după retrogradarea lui Poli a urcat un loc şi a ajuns în Europa League! După revenirea din cantonament, fotbaliştii au discutat această problemă cu Ioan Horoba, dar răspunsul primit în faţa vestiarului a fost unul tranşant: „Veţi primi banii doar pentru clasarea pe locul 7!”.

Eric şi compania au obţinut de la directorul general promisiunea că această problemă se va discuta în viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, după meciul retur cu KuPS. Tot atunci se vor stabili şi primele pentru meciurile din Europa League şi pentru o eventuală calificare în grupe.

Grevă pentru bani în 2009
În 2009 a fost un conflict similar la Mediaş. Gazul a rămas în Liga I după ce Argeşul a fost retrogradată în cazul „Penescu”, iar jucătorii şi-au cerut prima de salvare, culmea, tot 8.000 de euro de fiecare! Şefii au refuzat, iar fotbaliştii au făcut grevă, refuzând să se mai antreneze. Până la urmă s-a ajuns la un compromis: au primit jumătate din sumă. sursa: Prosport.ro


Gaz Metan a pierdut cu 1-0 în Finlanda partida-tur cu FC KuPS, din turul II preliminar al Europa League

Dacă se califică mai departe, echipa lui Eric va juca împotriva germanilor de la Mainz

Joi, de la ora 18:00, este returul meciului cu FC KuPS

55 de puncte a acumulat Gaz Metan în campionatul trecut, clasându-se pe locul 7

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.