VIDEO – Hoțul care a spart casa lui Bartolomeu Anania prins de poliție la Sibiu

1 216

Acesta se sustrăgea executării pedepsei din luna martie 2011, motiv pentru care a fost pus în urmărire naţională.

În data de 19.07.2011, între orele 06.00 – 10.00, în urma exploatării unor informaţii operative, a fost executată o acţiune specifică pe raza mun. Sibiu, la care au participat lucrători din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale şi Serviciului de Intervenţie Rapidă, ocazie cu care a fost localizat şi prins tânărul T.M, în vârstă de 22 de ani, din mun. Sibiu, împotriva căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii din data de 22.03.2011, de către Judecătoria Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind condamnat la 5 ani inchisoare. Acesta se sustrăgea executării pedepsei din luna martie 2011, motiv pentru care a fost pus în urmărire naţională.

Din informaţiile deja existente la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale şi din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că numitele:

1. F.  D. – I., în vârstă de 26 de ani, fără antecedente penale, din mun. Alba Iulia, fără forme legale în Sibiu, angajată vânzătoare la o societate comercială din mun. Sibiu.

2. M. D. – R., în vârstă de 24 de ani, fără antecedente penale, cu domiciliul în Cisnădie, fără forme legale în Sibiu, fără ocupaţie,

de la emiterea mandatului de executare a pedepsei închisorii au ajutat condamnatul T. M. să se sustragă de la executarea pedepsei prin închirierea de spaţii de locuit la diferite adrese, asigurarea mijloacelor materiale necesare traiului precum şi furnizarea către organele de anchetă a unor informaţii false referitoare la locurile unde  acesta   s-ar afla. Împotriva celor două femei a fost întocmit dosar penal pentru  săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, fiind reţinute în baza ordonanţei de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 20.07.2011 să fie prezentate Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă. video: adevarul.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. ioan scrie

    felicitari politiei si Palatului de Justitie Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.