Daniela Crudu vine sâmbătă la GLL Tuning Show de la Sibiu

2 740

daniela crudu vinde tot4GLL Tuning Show, a doua expoziţie de tuning desfăşurată la Sibiu, va avea loc sâmbătă și duminică, 23-24 iulie,  în parcarea hypermarket-ului XXL Penny Market. Accesul publicului se va face pe baza unui bilet în valoare de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

Vedeta TV, Daniela Crudu, este invitatul special la evenimentul la care sunt așteptați pasionaţii de mașini tunate, drifting și muzică. La eveniment şi-au anunţat prezenţa mai mulţi drifteri profesionişti, participanţi în Campionatul Național de Drift al României şi totodată Campionatul European de Drift – King of Europe, pentru o super demonstraţie de drift, de-a lungul celor două zile. La fel ca şi anul trecut, evenimentul va conţine un concurs de maşini tunate din întreaga ţară. Pentru această secţiune, participanţii la concurs se vor întrece la următoarele categorii: Best Car of Show, Best Custom car, Best Wheels, Best Paint, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Autohtona, Best Clean look şi Best Club.

masiniPentru GLL Tuning Show, în premieră, vor veni la Sibiu  modele precum  noul BMW M 1, tunerul german AC SCHNITZER cu BMW X6 și modelele Nissan Skyline, Silvia S14 şi S15. Printre modele deosebite de mașini care vor participa la expoziție și concurs își vor face loc și cele mai frumoase fete din Sibiu. Acestea vor intra la rândul lor în competiție la un concurs de Miss.

Această ediţie va găzdui de asemenea un traseu de RC Drift (drift cu maşinuţe radiocomandate, modificate pentru drift) şi nu în ultimul rând Campionatul Național de Car Audio.

Accesul publicului se va face pe baza unui bilet în valoare de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Pe baza biletelor, spectatorii pot participa la o tombolă cu premii, constând în trei vouchere valorice: premiul I – 1.000 de lei, premiul II- 500 de lei şi premiul III- 250 de lei.

Program GLL tuning show

Sâmbătă 23 iulie

10: 00 – Deschiderea evenimentului

12.00 – 14.00 – Drift

14.00 – 16.00 – ședința foto concurs Miss

16.00 – 18.00 – Drift

18.00 – 19.00 Spectacol Refresh Crew (breakdance)

gll tuningExpoziția este deschisă până la ora 21.00.

Duminică 24 iulie

10.00 – Deschiderea expoziției

11.00 –  înscrierea participanților la car-audio

12.00 – 14.00 Drift

14.00 – Concursul car audio

15.00 – 17.00 Drift

18.00 Premierea câștigătorilor la toate categoriile

URMĂRIŢI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA SHOW-UL DE ANUL TRECUT [nggallery id=607]

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Ovidiu Sopa scrie

    Poze de la expozitie gasiti pe sibiul.ro

  2. MARIUS scrie

    Sper ca pana la SIBIU JOARDA SATA ORDINARA sa AIBE un Accident si sa MOARA !! HUO

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...