scaune1

scaune1Chiar dacă fanii celor de la Voinţa s-au mobilizat şi au ajutat la montarea scaunelor pe stadion, din păcate până la ora primului meci nu vor fi disponibile decât cel mult 7.500 de locuri. Joma este noul furnizor de echipament pentru Voinţa Sibiu.

Voinţa Sibiu va evolua începând de sâmbătă într-un echipament confecţionat de către firma Joma. „Echipamentul principal va fi alb cu dungi verzi şi şorturi verzi. Cel de rezervă este roşu complet şi tot de rezevă mai este unul roşu cu negru. Vineri va fi livrat de către producător” a mai explicat Lungu. Altfel ieri s-au încheiat şi lucrările de montare a camerelor pentru supravegherea video.

Doar 7.000 de scaune pentru meciul cu Steaua

Chiar dacă fanii celor de la Voinţa s-au mobilizat şi au ajutat la montarea scaunelor pe stadion, din păcate până la ora primului meci nu vor fi disponibile decât cel mult 7.500 de locuri. „Furnizorul nu poate livra aşa de repede o cantitate mare de scaune. Nu face faţă cerinţelor noastre. Cel mai probabil vor fi montate în plus faţă de ce era până acum aproximativ 2.000 de bucăţi, aşa că la meciul cu Steaua o să avem probabil în jur de 7.000 de locuri” a mai declarat preşedintele executiv al Voinţei.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Daca intrarea la meci va fi organizata la fel de rusinos ca la meciul cu Navodariu pe mine sa nu contati!!!