hambasan

hambasanPreședintele finanțator al Sibiului a declarat la Digi Sport că Voința Sibiu ar vrea câțiva fotbaliști de la Universitatea Craiova. Hămbășan ar fi mulțumit cu un egal în meciul de sâmbătă cu Steaua.

Oficialul echipei sibiene a mărturisit că se muncește din greu la montarea scaunelor pe stadion, pentru ca sâmbătă să fie disponibile cel puțin 7000 de locuri. ”Sunt 30-40 de oameni printre care și suporteri ce montează de zor la scaune” a spus Hămbășan la Digi Sport. Acesta a mărturisit că se teme de Steaua, dar mizează măcar pe un egal la meciul de sâmbătă. ”Mă bucuram mai tare dacă Steaua lua Supercupa României. Așa acum vin motivați la Sibiu. Aș fi mulțumit dacă am scoate un rezultat pozitiv. Dacă o fi să pierdem, atunci să nu pierdem la diferență mare” a mai spus președintele finațator al Voinței. Legat de transferuri Hămbășan a declarat că mai sunt așteptați doi atacanți la echipă și că Sibiul este interesat să ia jucători de la Craiova în cazul în care Universitatea este dezafiliată definitiv de la FRF. ”Am discutat cu Mititelu acum ceva timp și a rămas să ne spună dânsul ce ne poate oferi. Vom vedea. Noi am vrea jucători de acolo. Am adus șapte fotbaliști și îl așteptăm și pe Miclea de la Gaz Metan Mediaș” a mai declarat Hămbășan.

Salarii de la 1200 la 3500 de euro pe lună

Chestionat de contractele jucătorilor în liga 1, Hămbășan a fost scurt și la obiect. ”La Voința salariile încep de la 1.200 de euro și nu trec de 3.500 de euro pe lună. Am preferat să oferim acum salariile care se pot da realist vorbind, decât să promitem mai mult și peste 3 luni să nu le mai putem achita. Lucrăm de zor la un sistem de bonusuri care să îi mulțumească pe jucători” a mai spus Hămbășan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns