parvulescu

parvulescuAtmosfera în lotul medieşenilor este una încinsă înaintea primului în Europa League jucat acasă. Pustai a luat decizia de a nu-l titulariza pe unu dintre jucătorii importanţi ai echipei, iar acesta a părăsit cantonamentul.

Meciul retur cu KuPs nu pică tocmai într-o perioadă bună pentru trupa lui Cristi Pustai. Mai întâi jucătorii s-au răzvrătit pentru că nu şi-au primit banii pentru calificarea în Europa League, iar acum un alt scandal a lovit vestiarul „alb-negrilor”. Paul Pârvulescu, titular de bază în ultimele sezoane, a fost anunţat ieri că nu va începe în prima garnitură meciul de joi, fără să primească vreun motiv.

La auzul veştii jucătorul s-a supărat atât de tare încât şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă. Pârvulescu a avut mai multe oferte în iarnă, dar şi în această vară, dar n-a fost lăsat să plece tocmai pentru a ajuta echipa în cupele europene. Se pare că acest scandal ar putea provoca o ruptură totală între fotbalistul intrat de curând şi în lotul lărgit al lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională şi antrenorul Cristi Pustai. Pârvulescu, care nu a putut fi contactat aseară, le-ar fi spus apropiaţilor că este decis să nu se mai întoarcă la echipă şi vrea cu tot dinadinsul să se transfere, deşi oficialii clubului au încercat aseară să-i schimbe decizia. sursa: Prosport.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Acum cateva zile scria un mediesean ca are probleme cu vointa, cu Sibiul etc.,dar chiar ma ingrozesc cand aud ce e pe la ei (si nu ma refer la chestia cu Pirvulescu, mai degraba la ce vorbeste horoba de pustai si de cindrea, la primele pe care le cereau jucatorii pentru salvarea de la retrogradare acum 1 an iar acum pentru calificarea in cupele europene – pana la urma gazul nu a realizat nici unul dintre obiectivele astea -, la banii publici sifonati de gazu in vreo trei ligi etc.)…mai taceti mai guristilor, ca la Sibiu au foat spectatori in 4 meciuri ale voastre cat nu aveati voi in 2 editii de campionat. PUTE MEDIASUL!