Eric de Oliveira: ”Vreau să rămân la Gaz Metan cel puțin un an. Să vedem cum ne înțelegem”

0 107

ericDeşi anunţase în lacrimi după finalul partidei cu finlandezii de la KuPS că sînt şanse să plece de la Mediaş, Eric s-a răzgîndit.

„Azi e ultima mea zi de contract cu Mediaş, dar eu vreau să rămîn. Acum nu mai sînt jucătorul Gazului dar sper să se rezolve totul. E greu de spus dacă plecarea în Brazilia va fi un pas înapoi sau nu, dar dorinţa mea e să rămîn la Mediaş, să ne înţelegem la bani. Sîntem o echipă în creştere şi vreau să merg mai departe cu Gazul, cît de departe posibil!
Este o echipă foarte importantă pentru mine, aici am renăscut ca fotbalist. Am avut trei oferte de Europa League şi pur şi simplu nu puteam să joc cu finlandezii ca să onorez ofertele, că nu puteam să mai joc în cupele europene. Am decis să nu las Mediaşul baltă. Dacă tot termin contractul aici, am vrut să o fac frumos, dar repet, sper să se rezolve totul. Va fi o dublă grea cu Mainz„, a spus Eric după meci, la Radio GSP.

HOROBA: „VĂ ASIGUR CĂ ERIC RĂMÎNE”
Preşedintele Ioan Horoba este convins că brazilianul Eric nu va părăsi Mediaşul, deci fotbalistul a declarat că nu ştie sigur dacă va mai prinde dubla cu Mainz din Europa League. „Eric are o stare emoţională mai specială. Astăzi sau mîine trebuie să-i nască soţia, are nişte emoţii mari. Sigur că această stare duce la o asemenea situaţie, dar vă asigur că Eric rămîne la Mediaş. Sînt fericit că am reuşit această calificare, cu emoţii, dar am ratat enorm de mult şi puteam tranşa calificarea de mult”, a spus Ioan Horoba după meci

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.