art mania

art maniaCea de-a șasea ediție a festivalului ARTmania prezintă publicului concerte în trei locații din Sibiu, expoziții, lansări și workshopuri, dar și o expoziție de motociclete Harley Davidson. Cea mai iubită marcă de motoare din lume vine la cel mai iubit festival din Transilvania cu o expoziție Harley Davidson, o paradă de motociclete a comunității și multe alte surprize pentru publicul festivalului.

Festivalul ARTmania are loc în perioda 8-14 august 2011 și oferă un program cultural adaptat publicului și atmosferei cetății medievale prin concerte, expoziții și evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piața Mare vor avea loc în zilele de vineri și sâmbătă, 12 și 13 august. În acest an șase importante nume ale scenei rock internaționale vor urca pe scena din Piața Mare: Lacrimas Profundere, Helloween și Tarja în ziua de vineri; Republica, Sonata Arctica și Lacuna Coil în ziua de sâmbătă.

Standul expozițional Harley Davidson va fi amplasat în Piața Mare, iar parada va porni de aici, sâmbătă la ora 12:00 și va ajunge în spațiul festivalului amenajat în pădurea Dumbrava: ARTmania Festival Arena 2011. Motoarele se vor întoarce în jurul orei 16:00 în Piața Mare pentru a da startul concertelor de sâmbătă din Piața Mare.

Harley-Davidson® Motor Company a fost înființată în 1903, și de-a lungul timpului, și-a pus emblema pe o gamă extinsă de motociclete, precum și pe o linie dedicată de accesorii, îmbrăcăminte și echipamente de protecție. Harley-Davidson® este un brand legendar, care a marcat generații întregi de motocicliști, pasionați ai spiritului de libertate. În Milwaukee, Statele Unite, compania a inaugurat în 2008 Muzeul Harley-Davidson® care atrage anual în jur de 350.000 de vizitatori din întreaga lume.

Harley-Davidson® a intrat oficial pe piața românească în 2007, anul în care a fost deschisă prima reprezentanță oficială la București. Harley-Davidson București este de atunci dealer-ul legendarelor motociclete Harley-Davidson® în România și locul de întâlnire al pasionaților membri HOG București (“Harley Owners Group”). Misiunea Harley-Davidson® este să construiască o veritabilă comunitate Harley-Davidson în România, al cărei nucleu este chapter-ul HOG București, format din membri entuziaști, uniți prin valori puternice ca pasiunea pentru libertate, prietenia și respectul.

Evenimentele organizate în cadrul Festivalului ARTmania sunt accesibile publicului larg în baza biletelor achiziționate prin rețelele de distribuție: Eventim (Germanos, Cărturești etc.),  Diverta,  VreauBilet sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro,  vreaubilet.ro și  www.myticket.ro.
Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns