img 06301

img 06301Sâmbătă, 23 iulie 2011, aproximativ 100 de jandarmi, vor asigura ordinea publică la stadionul municipal din Sibiu cu prilejul întâlnirii dintre F.C. Voinţa Sibiu şi F.C Steaua Bucureşti.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele F.C. Voinţa Sibiu şi F.C Steaua Bucureşti. Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc ridicat şi se va desfăşura pe stadionul municipal Sibiu, sâmbătă, 23 iulie 2011, cu începere de la ora 17.00. Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 7000) şi suporteri ai oaspeţilor (aprox. 500), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive.

Iată recomadările Jandarmeriei Sibiu:

Facem cunoscut spectatorilor şi susţinătorilor echipelor că stadionul are un număr limitat de locuri, fapt pentru care în arena sportivă vor intra numai posesorii de documente de acces (abonament sau bilet emis de clubul sportiv în limita numărului tipărit, în raport cu numărul de locuri din stadion).

De asemenea precizăm că accesul în stadion se efectuează începând cu ora 15.00 şi adresăm spectatorilor rugămintea de a se prezenta din timp pentru evitarea aglomeraţiei. Copiii/minorii pot intra în arena sportivă numai însoţiţi de părinţi/adulţi şi numai pe bază de bilet. Accesul auto în zona imediată a arenei sportive este permis numai posesorilor de legitimaţie specială eliberată de clubul organizator.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată temporar pe străzile din jurul stadionului (str Nicolaus Olahus, str Octavian Goga, str Şcoala de Înot).

Jandarmii vor acţiona cu preponderenţă pentru:

– asigurarea ordinii şi siguranţei publice în zona arenei sportive;

– evacuarea din arena sportivă a unui grup de participanţi, în situaţia în care, prin faptele săvârşite de către aceştia, se pune în pericol siguranţa desfăşurării competiţiei sportive, la solicitarea persoanelor în drept pentru intervenţia forţelor de ordine;

– intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în arena sportivă atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi. Pentru reuşita misiunii se va coopera şi colabora cu Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Poliţia Locală.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns