germania1

germania1Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu pune la dispozitia persoanelor  interesate oferta locurilor de munca disponibile in aceasta perioada in Germania si Austria  pentru cetatenii romani.

Pentru  Germania sunt oferite 10 posturi de asistente/asistenti medicali in regiunea Bavaria.

Solicitantii trebuie sa cunoasca limba germana, durata contractului de munca este pe perioada nedeterminata  iar CV-ul se trimite la adresa de e-mail: robert.beck@domus-mea pana la data de 31.08.2011. Angajatorul ofera sprijin in obtinerea permisului de munca, obtinerea unei locuinte si invatarea limbii germane in scoala proprie.

Alte oferte de locuri de munca in Germania sunt in domeniul hotelier in regiunile Sachsen Anhalt, Rheinlan si zona Marii Nordului si anume: 3 locuri – bucatar/bucatareasa, 2 locuri – ospatar, 3 locuri – cameriste, 4 locuri – specialist/specialista in restaurant. Solicitantii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana si limba engleza precum si calificare sau experienta de 2 ani in domeniu.  Contractul de munca va incepe imediat, durata acestuia nu este specificata  iar CV –ul in limba germana si engleza se trimite la adresa de e-mail: buc_eures@ajofm.anofm.ro pana la data de 31.07.2011.

Pentru Austria sunt oferite 30 de posturi de drujbist calificat in regiunea Oo –  localitatea Waldhausen.  Solicitantii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana nivel mediu precum si experienta de minim 5 ani in taierea copacilor in paduri. Durata contractului este de 6 luni cu posibilitatea de prelungire  iar Cv-ul se trimite la adresa de e-mail: szilard.tanko@menfortrees.eu pana la data 07.08.2011.  De asemenea angajatorul ofera cazare ( dormitor, bucatarie, masina de spalat), echipament de lucru, utilaje si consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism.

Ofertele se gasesc  pe portalul EURES national www.eures.anofm.ro.

Persoanele interesate de aceste oferte se pot adresa AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A ,jud. Sibiu,cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089; e-mail: sb_eures@ajofm.anofm.ro, persoana de contact – asistent EURES Pastor Viorica iar actele necesare pentru înscrierea în evidenţele AJOFM Sibiu în vederea obţinerii unui loc de muncă în statele UE sunt urmatoarele:

– copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;

– CV model  EUROPASS   într-o  limbă de circulaţie internaţională;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu are  antecedente  penale (termen de  valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,apt pentru muncă”;

– o poză tip paşaport

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns