vointa web

Antrenorul Voinţei a mărturisit la conferinţa de presă oficială de dinaintea meciului cu Steaua că vrea ca el şi echipa sibiană să facă cinste Sibiului la această partidă. Căpitanul Grigore speră şi el ca Voinţa să producă surpriza cu Steaua, sâmbătă de la ora 17.00.

Vineri după amiază a avut loc conferinţa de presă oficială a Voinţei, prima din istorie din postura de echipă de liga 1. Iată câteva declaraţii mai jos. Pentru declaraţii complete urmăriţi imaginile video.

Alex Pelici – antrenor Voinţa Sibiu

„Trăim un vis. Soarta a vrut ca primul adversar din liga I să fie poate cea mai titrată echipă din fotbalul românesc, Steaua Bucureşti. Suntem conştienţi de ce ne aşteaptă, timpul de pregătire a fost foarte scurt, dar încercăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor, să nu dezamăgim oamenii care vor veni să ne vadă la stadion şi să începem cu dreptul această primă etapă. Sperăm să facem cinste oraşului şi să reprezentăm Sibiul cu onoare. Respectăm Steaua ne aşteaptă un meci greu, suntem conştienţi de valoarea adevarsarului dar sperăm să reuşim să începem cu dreptul, alături de cei care vor veni să ne susţină. Deocamdată nu ne gândim să luăm jucători de la Craiova. Nu comentez decizia Mediaşului de a nu îl lăsa pe Miclea la Sibiu. Poate au nevoie de el. Favorite la titlu cred că sunt Rapid şi Vaslui”, a spus Alex Pelici

vointa webNicolae Grigore – căpitan Voinţa Sibiu

Pentru mine este un vis să joc din nou la Sibiu în liga 1. Sper să fie un vis frumos până la capăt. Sper să ieşim bine din primul meci, respectiv cel cu Steua. Noi suntem o echipă mică, modestă, dar puternică din punct de vedere al caracterului şi ne va motiva în această ediţie de campionat. Steaua este Steaua, echipa cea mai galonată din fotbalul românesc, sper să nu pierdem. Este prima bătălie, este un meci important pentru noi. Dar nu ne luptăm cu Steaua, noi ne luptăm cu celelalte echipe din zona de jos a clasamentului, dar pentru prima etapă ar fi extraordinar să nu pierdem” a spus şi Grigore.

Video: adevarul.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu