picture 021

Isterie la Sibiu în această dimineaţă. Clubul a scos la vânzare 5.000 de tichete pentru partida de sâmbătă cu Steaua, iar cozile s-au format încă de la primel ore. Oamenii s-au jucat în picioare pentru a cumpăra un tichet.

Din cele 10 case de bilete, s-au deschis numai 3, motiv pentru care s-au format cozi de peste 100 de metri, motiv care a creat nemulţumire în rândul sibienilor.

Un bilet costă 25 de lei iar oficialii estimează că acestea se vor epuiza în cursul acxestei zile.

Sibienii au vândut deja şi 2.000 de abonamente pentru sezonul următor.[nggallery id=719]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

6 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Rusine PTR VOINTA….RUSINE LA CE ORGANIZARE ARE RUSINE MARE ….NU MERITA NICI PE DIGI SPORT SA TE UITI LA ACESTI OAMENI DACA SE POT NUMI OAMENI….rusine Hambasan, vrei sa-l aduci pe Ronaldo cu banii de pe bilete…….DEZAMAGITOR

  2. Acest club tocmai si-a batut jos de cateva mii de sibieni veniti azi sa PLATEASCA bani pentru un meci de fotbal.
    Este inadmisibil sa iti tratezi in felul asta proprii suporteri!!

    Ar fi interesant din partea conducerii sa faca public ce procent din miile de oameni care au stat azi ore-n sir la cozi pentru bilete au si apucat sa cumpere (si ce s-a intamplat cu restul de bilete)?
    Mi-e teama ca acel procent reprezinta si sansele de supravietuire ale acestui club in Div A, cu o asemenea administratie de-a dreptul penibila.

  3. FALS. S-au vandut dimineata la 11 cateva bilete pe urma au mers sa mai tipareasca pentru ca nu mai aveau. La ora 14.30 au vandut alte cateva sute si surpriza, iarasi s-au terminat. Abia la 15:00 au inceput sa se vand iarasi si dupa ce s-au dat aproximativ 100-200 de bilete la tribune nu mai erau bilete. Unde sunt toate biletele la tribune? Sa le fie rusine, niste hoti ordinari care se gandesc numai la bani. Niste incompetenti care habar nu au cum sa organizeze o vanzare de bilete. Apropo spuneau ca biletele la peluze sunt 15 ron si acolo surpriza: costa 20 de ron.