img 2147

Antrenorul Voinței a vorbit după meci despre egalul 1-1, scos de echipa sibiană la debutul în liga 1, cu Steaua București. Alex Pelici a dedicat egalul și jucătorilor care au pus umărul pentru promovarea Sibiului în liga 1.

Iată declarația lui Pelici:

”Sunt bucuros pentru acest prim punct câștigat în liga 1. Este un punct care contează imens pentru moralul echipei, dar și pentru că este câștigat în fața celei mai titrarte echipe din fotbalul românesc. Contează mai puțin în clasament. Am avut timp puțin ca să pregătim acest meci și ca să facem transferuri… Nu avem cum să nu fim mulțumiți pentru rezultat. Le mulțumim oamenilor care au venit iar în număr mare alături de noi și suntem bucuroși că am putut să îi facem fericiți.

Steaua putea să închidă jocul la 1-0. Dănălache a fost miraculos în poartă. Am avut și noi ocazii prin Cigan, Beza, Tătar. Per ansamblu a fost un rezultat echitabil. Am avut și șansă și noroc. Și Steaua a avut noroc la ocaziile noastre, dar a venit acel gol care ne-a mulțumit.

E un vis pe care jucătorii mei și l-au împlinit și din care parcă nu ne mai trezim. Să joci în liga 1, să joci cu Steaua… Sper să reușim să menținem această ștachetă ridicată și să arătăm cu fiecare etapă care trece că putem ține pasul cu echipele din liga 1. Suntem conștienți la ceea ce ne așteptă. Suntem realiști și vreau să rămânem cu mintea limpede în continuare. E doar un punct și mai e mult până departe. Noi ne vom vedea de treabă pentru că avem mult de muncă.

Vreau să dedic acest prim punct tuturor jucătorilor care ne lispsesc, care sunt accidentați și care au pus umărul să ajungem aici în liga 1. Le mulțumim fanilor și familiei Voința Sibiu, începând de la domnul Hămbășan și până la cei care fac tot ce trebuie aici la stadion.

Am mizat pe jucătorii care au jucat și în liga 2, pentru că era normal acest lucru și am încredere în ei. Era șansa lor de a arăta că pot face față și la liga 1. Faptul că domnul Hămbășan a avut încredere în noi când i-am spus că vreau să mergem mai departe pe acest schelet și să mai aducem jucători care se pliază pe acest schelet.

Sper să îi rezolvăm și pe Sergiu Bar, Coman și Miron în privința legitimării. Vreau să mai aducem 2-3 jucători. Vreau să aducem pentru atac și pentru benzile laterale. Noi mergem încrezători dar nu încrezuți mai departe și încercăm să ne vindem scump pielea”.

[nggallery id=726]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns