eric1

eric1Roş-albii sînt favoriţi să ia două dintre vedetele medieşenilor, Eric şi Pîrvulescu, după ce se termină aventura europeană a ardelenilor. Mediaşul vrea însă 1 milion de euro pentru cei doi.

Dinamo nu se grăbeşte să mai facă vreo achiziţie. Aşteaptă să se rezolve situaţia oltenilor Găman şi Bărboianu, să-şi clarifice situaţia Luchin cu Timişoara şi cu Fiscul şi să se încheie drumul în Europa League al celor de la Gaz Metan.

În acest ultim caz, fiindcă roş-albii sînt favoriţi să-i ia pe mijlocaşul central brazilian Eric, 25 de ani, şi pe mijlocaşul stînga Paul Pîrvulescu, 22 de ani. Doi fotbalişti pe care „cîinii” îi vînează de un an şi speră să-i îmbrace în tricoul alb-roşu după ce Mediaşul termină meciurile din Europa League.

La schimb cu Ganea?
Eric şi Pîrvulescu vor să plece de la Gaz Metan, chiar au avut diverse divergenţe cu conducerea. „Cîinii” au avansat propunerea de a-l folosi pe atacantul Liviu Ganea ca monedă de schimb, iar ardelenii urmează să ia în calcul oferta.

Cei doi au fost, în sezonul trecut, cei mai buni oameni ai Mediaşului în confruntările cu Dinamo şi vor avea ocazia unei noi revederi cu echipa la care ar fi de acord că evolueze duminica viitoare, la confruntarea directă din Ardeal.

Cifrele celor doi din sezonul trecut
Eric
– 31 de meciuri
– 15 goluri
– 10 pase de gol
– 6,58 media notelor gsp
– 1 locul ocupat în Top Gazeta pe postul de mijlocaş ofensiv

Pîrvulescu
– 29 de meciuri
– 4 goluri
– 2 pase de gol
– 5,93 media notelor gsp
– 11 locul ocupat în Top Gazeta pe postul de mijlocaş stînga

1 milion de euro este suma minimă pe care Mediaşul a solicitat-o, iniţial, pentru Eric şi Pîrvulescu, dar ardelenii sînt dispuşi la negocieri. sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns