gll tuning show daniela crudu 10
Foto - Dragoş Dumitru

gll tuning show daniela crudu 10
Foto - Dragoş Dumitru

Prezenta in weekend la un tunning show organizat la Selimbar, in Sibiu, Daniela Crudu a lasat totul balta cand a dat cu ochii de un Lamborghini Murcielago, parcat ostentativ in fata primariei. Asistenta TV a mangaiat bolidul si s-a pozat langa el in mai multe pozitii. Bijuteria e a lui Gogulet, un tanar care a facut bani din vanzarea de fier vechi.

Daniela si sora ei au venit la Sibiu la invitatia lui Radu Maricuta, fiul primarului din Selimbar, cu care cele doua sunt amice.

Puse pe distractie ca de obicei, fetele s-au urcat in mai multe masini tunate si au trait senzatii tari in timpul drifturilor, chiar daca isi faceau cruce inainte de a pleca.

gll tuning show daniela crudu 4
Foto - Dragoş Dumitru

Cu toate ca pasionatii de tunnig si-au dat silinta sa apara la show cu masini impecabile, Cruduta s-a indragostit pe loc de un Lamborghini Murcielago galben, parcat in fata primariei din oras.

Bolidul ii apartine lui Gogulet Mihutescu, zis Ciobica, fiul omului de afaceri Ioan Cioaba Mihutescu, un activ participant la licitatiile de fier vechi, prin firma Gog Metal SRL.

Gogulet nu este strain de lumea mondena, fiind un client fidel al cluburilor de fite din Capitala si Sibiu.

Familia lui detine o colectie impresionanta de masini, bunicul sau, Gogu, avand in garaj, pe langa cateva Mercedes-uri, si un Bentley negru, singurul din Sibiu.

„Bijuteria” dupa care ofta Cruduta costa 250.000 de euro si e primita de Gogulet de la bunicul sau. sursa: Can Can

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns