m r 1284

m r 1284Gaz Metan Mediaș a început cu stângul noul sezon, după ce a pierdut cu 2-1la Tg Mureș în fața celor de la FC Brașov, la capătul unui meci în care s-a simțit lipsa lui Eric și pe pe care medieșenii l-au dominat autoritar mai ales în a II-a repriză.

Echipa lui Isăilă s-a simţit ca acasă pe terenul din Târgu Mureş, unde a fost exilată în urma incidentelor de la meciul de Cupă cu Steaua, asta deşi succesul a venit în minutele de prelungire.

Scorul a fost deschis de Chipciu în minutul 31, după care Pârvulescu a egalat 12 minute mai târziu. După alte câteva mari ratări, Distefano, posesorul unui nume celebru în lumea fotbalului, a adus victoria cu un şut din 16 metri, la colţul lung, chiar în minutul 94.

Până atunci însă Pârvulescu, Todea, Roman și Hoban au ratat ocazii bune de a marca golul doi pentru Gaz Metan.

Mediașul merge acum în Germania, acolo unde joi seară joacă în Europa League, la Mainz.

Todea:”E numsi vina noastră că am pierdut!”

Căpitanul lui Gaz Metan, Cristi Todea, era extrem de dezamăgit de eşecul suferit în faţa lui FC Braşov, spunând că acest rezultat le poate turna plumb în picioare colegilor săi înainte de meciul din Europa League cu FSV Mainz.

„A fost vina noastră pentru înfrângere, nu meritul echipei adverse. Echitabil era un egal. Cred că am vrut prea mult să câştigăm şi ne-am desfăcut. Eric este foarte important pentru noi, numai dacă ne gândim că în sezonul trecut a marcat 10 goluri şi a dat 15 pase decisive. Sper să se rezolve situaţia lui cât mai repede. Această înfrângere ne doare, dar încercăm să ne adunăm pentru meciul cu Mainz. Trebuie să ne batem mult ca să obţinem măcar un egal acolo”
, a spus Todea la Digisport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns