Ora de Sibiu
Știri in direct

Voinţa Sibiu vrea să îi transfere pe Maghici şi Miclea

76

Clubul sibian spune că cei doi şi-au dat acordul de a juca la Voinţa, dar întâmpină ceva probleme la echipele de care aparţin. Sibienii joacă fără prime de joc în primele patru etape.

Voinţa Sibiu încearcă să rezolve problemele apărute în cazul transferurilor lui Sergiu Bar, Coman şi Miron, pentru ca aceştia să poată fi legitimaţi până la ora jocului de duminică cu Astra Ploieşti. ”Avem nevoie de ei. Sper să reuşim să fie gata actele lor în aceste zile”, spune preşedintele finanţator Ioan Hămbăşan. Acesta a mai declarat marţi că Sibiul şi-a propus să mai aducă încă doi jucători şi că Voinţa nu va lua fotbalişti de la Universitatea Craiova. „Îi aşteptăm la echipă pe Maghici de la Brăneşti şi pe Miclea de la Mediaş. Noi am vorbit cu ei. Îşi doresc să vină la Sibiu. Sper ca până la urmă echipele lor să îi lase” a mai spus Hămbăşan.

Altfel joi se va parafa oficial şi regulamentul de ordine interioară şi se va aproba şi sistemul de prime la echipă. „Sistemul diferă de clasarea echipei la finalul sezonului. Ce pot să vă spun este că la primele patru etape nu se vor da prime de joc. Abia după aceea sistemul va intra în funcţiune” a mai spus oficialul sibian. În altă ordine de idei, Voinţa s-a despărţit oficial şi de jucătorul Olteanu.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...