Ora de Sibiu
Știri in direct

Interzis TIR-urilor pe Valea Oltului de luni până vineri între 12.00 și 20.00

106

Restricţia a fost instituită ca urmare a lucrărilor de reparaţie executate la podul situat pe valea Oltului, pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea. Ea este valabilă pe sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 – limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) şi  km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 – Veştem, judeţul Sibiu).

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. anunţă participantii la trafic că, începând cu data de 29 iulie 2011, se introduce o restricţie temporară de circulaţie, în zilele de luni până vineri, între orele 12,00 – 20,00, pe DN 7, sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 – limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) şi  km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 – Veştem, judeţul Sibiu) pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane şi a vehiculelor cu regim prioritar.

Rectricţia a fost instituită ca urmare a lucrărilor de reparaţie executate la podul situat pe valea Oltului, pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea.

În perioada restricţionată, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi retur, pentru traficul de tranzit, se poate desfăşura pe următoarele trasee alternative:

1) Bucureşti – DN1A – Ploieşti (jud. Prahova) – DN1A – Braşov (jud. Braşov)- DN1 – Făgăraş (jud. Braşov) – DN1 – Veştem (jud. Sibiu) – DN1/DN7 –  Sibiu (jud. Sibiu)

2) Nădlac (jud. Arad) – Arad (jud. Arad) (DN7) – Arad – Timişoara (jud. Timiş) (DN69) – Timişoara – Lugoj (jud. Timiş) – Caransebeş (jud. Caraş Severin) – Orşova (jud. Caraş Severin) – Drobeta-Turnu Severin (jud. Mehedinţti) – Filiaşi (jud. Dolj) – Craiova (jud. Dolj) (DN6) – Craiova – Slatina (jud. Olt) – Piteşti (jud. Argeş) (DN65) – Piteşti – Bucureşti (A1)

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic va fi realizată prin indicatoare rutiere. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară şi indicaţiile agenţilor de circulaţie. Pentru informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale, conducătorii auto se pot adresa la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagina de internet a CNADNR SA, la adresa www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

 

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...