iulian popa

iulian popaIulian Popa a debutat în liga întîi în urmă cu şase sezoane, la FC Braşov, însă momentul de glorie l-a trăit duminică seara, în meciul cu Astra. Cu cinci minute înainte de pauză, sibianul a inventat o execuţie de chirurg după ce l-a lobat pe portarul advers, iar reuşita sa a adus prima victorie din istorie a Voinţei Sibiu în Liga 1.

„Nu am stat prea mult pe gînduri, a fost o execuţie din instinct. Am văzut portarul ieşit şi am plasat mingea perfect, dar este o execuţie pe care o pregătesc des şi la antrenamente. Fără îndoială că reprezintă cel mai frumos gol şi cel mai frumos moment din cariera mea”, a explicat atacantul sibienilor.

Popa a dezvăluit că trăieşte la intensitate maximă fiecare minut jucat în Liga I şi speră ca Sibiul să fie surpriza campionatului. „Pentru mine, să evoluez în Liga 1 este un vis care a redevenit realitate. Acum două luni nu se mai gîndea nimeni la promovare, mai ales că am terminat pe locul patru în serie, dar în viaţă se mai întîmplă şi minuni”. Atacantul l-a lăsat fără loc de muncă pe Tibor Selymes şi spune că secretul nou-promovatei este chiar antrenorul Alexandru Pelici: „Am început să ne acomodăm cu rigorile primei divizii şi cred că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru noi. Avem o echipă omogenă, cu spirit de sacrificiu. Se simte unitatea, iar Pelici pune foarte mult accent pe acest lucru”, a concluzionat Popa.

Pasionat de lectură şi muzică
Killer-ul Astrei din ultima etapă recunoaşte că are pasiuni mai puţin obişnuite în comparaţie cu colegii săi din Liga I. Atacantul sibienilor recunoaşte că este pasionat de muzică şi de lectură, două hobby-uri care îi ocupă mare parte din timpul liber. „Sînt un băiat mai liniştit, căruia i-a plăcut întotdeauna fotbalul. Prefer să citesc o carte bună şi să ascult muzică de calitate decît să fiu preocupat de alte lucruri”, a spus Popa.

Regrete pentru Selymes
Directorul tehnic al sibienilor, Sandu Tăbîrcă, a mărturisit că regretă faptul că antrenorul ploieştenilor, Tibor Selymes, a fost demis după înfrîngerea de duminică. „Noi jucăm fotbal pentru puncte, nu pentru a da afară antrenori. Ne pare rău dacă a plecat Selymes deoarece este un coleg de-ai noştri. Pentru noi a fost însă o victorie meritată, care ne va aduce două săptămîni liniştite”, a afirmat Tăbîrcă. sursa: GSP

„Sper să nu fie prea mult entuziasm după primele două etape pentru că trebuie să muncim foarte mult pentru îndeplinirea obiectivului”
Ioan Hămbăşan, patron Voinţa Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns