jandarmi

jandarmiAproximativ 90 de jandarmi, vor asigura ordinea publică la stadionul municipal din Mediaş cu prilejul întâlnirii dintre FC Gaz Metan Mediaş – FC Mainz, în turul al III-lea al Europa League la fotbal, meci care va avea loc joi de la ora 20.00.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC Gaz Metan Mediaş – FC Mainz Germania.
Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc ridicat şi se va desfăşura pe stadionul municipal Mediaş, miercuri, 04 august 2011, cu începere de la ora 20.00.
Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 4000), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive. ”Facem cunoscut spectatorilor şi susţinătorilor echipelor că stadionul are un număr limitat de locuri, fapt pentru care în arena sportivă vor intra numai posesorii de documente de acces (abonament sau bilet emis de clubul sportiv în limita numărului tipărit, în raport cu numărul de locuri din stadion). De asemenea precizăm că accesul în stadion se efectuează începând cu ora 18.00 şi adresăm spectatorilor rugămintea de a se prezenta din timp pentru evitarea aglomeraţiei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns