eric

ericPlecat duminică seara în Germania, mijlocaşul brazilian al Gazului Metan, Eric de Oliveira s-a antrenat în această după-amiază în tricoul nemţilor de la Wolfsburg.

„Eric s-a antrenat alături de noi astăzi. A fost primul antrenament şi normal că nu am putut să îmi fac încă o idee clară asupra potenţialului său. Dar avem timp mîine să îl urmărim în linişte”, a declarat tehnicianul Felix Magath.

Mijlocaşul brazilian susţine că angajamentul său cu gruparea medieşeană s-a încheiat pe 22 iulie, în vreme ce oficialii Gazului Metan spun că fotbalistul în vîrstă de 25 de ani mai are patru sezoane contract cu clubul.

38 de goluri a marcat Eric de Oliveira în cele 98 de meciuri jucate la Mediaş.

Eric va da lovitura dacă va semna cu formaţia germană, el urmînd să încaseze 60.000 de euro pe lună. “Salariul este de zece ori mai mare decît la Mediaş. Eric este încîntat”, a precizat sursa Gazetei.

De partea cealaltă, oficialii medieşeni au fost ironici după ce au auzit informaţia. “E foarte bine că dă probe la un club mare, pentru că despăgubirile vor fi pe măsură! Am citit şi eu, dar asta e, nu cred că va da probe, pentru că e un jucător sub contract cu Mediaşul”, a punctat directorul general Ioan Horoba.

Motivaţi de conducere
Ioan Horoba a explicat că ieri jucătorii au fost băgaţi în şedinţă: “Am avut o discuţie cu toţi jucătorii împreună cu staff-ul tehnic şi am încercat să le explicăm importanţa jocului cu Mainz. Nu au fost reproşuri, ci le-am cerut doar concentrare şi să uite complet ce s-a întîmplat în ultimele zile cu echipa”, a spus Horoba.

Jucătorii sînt optimişti
Medieşenii au trecut peste şocul înfrîngerii cu Dinamo şi au intrat în linie dreaptă pentru confruntarea cu Mainz. “Jocul cu Dinamo este deja istorie. Avem o şansă foarte mare de calificare, astfel că vom face tot posibilul pentru a ajunge în play-off. Va fi un meci mai tare decît cel din tur, iar noi vom da maximum pe teren”, a afirmat internaţionalul georgian Akaky Kubhutia, convocat pe 10 august pentru amicalul cu Polonia.

Pîrvulescu revine
Accidentat în partida tur din Germania, mijlocaşul Paul Pîrvulescu va reveni pe teren în returul de joi cu Mainz. “A fost vorba doar despre o umflătură a gleznei, nimic grav. O să fie cel mai important meci pentru toată lumea, nu puteam să lipsesc. Nemţii sînt consideraţi favoriţi, iar noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de cîştigat. Dacă o să învingem se vor uita rezultatele mai puţin bune din campionat”, a declarat mijlocaşul. sursa – GSP

“Sper să îi prindem mai obosiţi pe cei de la Mainz pentru că au jucat în Cupa Germaniei un meci cu prelungiri. Dacă ne mobilizăm, vom reuşi o figură frumoasă”
Alin Liţu, atacant Gaz Metan Mediaş

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu