plesca

plescaPustai: ”Gaz Metan a intrat în istorie! Nimic nu e mai frumos ca ziua de azi”. Gaz Metan s-a calificat în play-off-ul Europa League, la finalul unui meci de infarct, cu Mainz, decis la penalty-uri.

Pleșca: „N-am crezut niciodată că o să o eliminăm pe Mainz!

Eroul medieşenilor a fost Răzvan Pleşca, goalkeeperul având o prestaţie excelentă şi reuşind să pareze două dintre loviturile de departajare. „Nu am crezut niciodată că o să o eliminăm pe Mainz. Aveam o şansă de 1 la sută. Nici nu mă gândeam că o să ajungem la penalty-uri. Mă gândeam să nu luăm multe. Am obţinut una dintre cele mai frumoase calificări din fotbalul nostru. Fără Eric, fără Pârvulescu… suntem o echipa mică. Dacă am retrograda anul ăsta, tot am obţinut o mare performanţă. Sper să cădem cu Tottenham. Cinci echipe româneşti în play off e o performanţă., a declarat Pleşca la Digi Sport.

Pârvulescu: „A fost ceva fantastic! Aş fi făcut orice să intru măcar două minute”

Paul Pârvulescu nu a putut fi pe teren la meciul istoric cu Mainz, în urma căruia Gaz Metan s-a calificat în play-off-ul Europa League, din cauza unei accidentări. Jucătorul şi-a felicitat colegii şi spune că ar fi dat orice să fie pe teren în acest meci. „A fost ceva fantastic. Mi-a fost frică de penalty-uri, dar Dumnezeu a fost român! Mai ales după accidentarea lui Alex Munteanu, am zis că nu putem avea atâta ghinion. Lumea era pesimistă înainte de meci, dar am nişte colegi de mare caracter, nu ştiu câte echipe se pot lăuda cu asta. Aş fi făcut orice să intru măcar două minute, nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut în această seară. Aseară, pe la 10, i-am dat mesaj lui Răzvan Pleşca şi i-am spus că ne va califica.”, a declarat Pârvulescu la Digi Sport.

Pustai: „Am intrat în istorie! Nimic nu e mai frumos ca ziua de azi”

Mediaşul se califică în faţa nemţilor de la Mainz şi obţine cea mai mare performanţă din istorie! Gazul merge în play-off după minunile făcute de Pleşca şi golul decisiv al lui Bawab la penalty-uri. Pustai a declarat după meci că echipa sa a intrat în cartea de istorie a oraşului. „Sunt bucuros că am reuşit să îi fac pe jucători să lupte cu o echipă ca Mainz. Uite că am reuşit ce ne-am propus. Asta înseamnă să fim un grup, să jucăm. Suntem o echipa mică, cu un buget la care nici nu îndrăznesc să mă gândesc. Ei au de 16 ori bugetul mai mare. Nu e nimic mai frumos ca ziua de azi. Va fi foarte greu de acum înainte”, a declarat Pustai la Digi Sport

„Suntem în cartea de istorie”
„Suntem în cartea de istorie a oraşului. Acum, dacă umblăm în lung şi în lat în Europa, să fie Tottenham dacă vor băieţii. Vrem să obţinem tot ce se poate. Le-am zis băieţilor la Mainz că e momentul să forţăm un gol. Azi ne-a fost mult mai greu. Ar fi bine să mai facem puncte, am ajuns cu toate echipele în play-off. Eu zic să ne mai şi bucurăm„, a declarat Pustai

Comentariul meu

Lasă un răspuns