Ora de Sibiu
Știri in direct

CNADR-ul a reziliat contractul cu firma care ”gâtuia” Valea Oltului la Brezoi

127

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a reziliat contractul Refacere protecţie cale pe viaductul situat pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea.

Măsura a fost luată ca urmare a faptului că antreprenorul BROM BUILD CORPORATION SRL Baia Mare-S.C.ZONA D SRL Petroşani nu şi-a îndeplinit obligaţiile asumate prin contract. Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrării a constatat numeroase deficienţe în respectarea tehnologiei de execuţie şi a proiectului tehnic, precum şi întârzieri majore în termenul de punere în funcţiune a obiectivului.

”Precizăm că în această dimineaţă DRDP Craiova a demarat lucrările de refacere provizorie a îmbrăcăminţii rutiere şi punerea în siguranţă a viaductului în baza contractului de întreţinere multianuală. CNADNR face eforturi pentru a restabili condiţiile normale de circulaţie în zonă până sâmbătă, 6 august, şi a ridica restricţia de circulaţia pentru traficul greu instituită pe DN 7, sectorul cuprins între km 170+750 (intersecţia DN7 cu DN67 – limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) si km 258+230 (intersecţia DN 7 cu DN 1 – Vestem, judeţul Sibiu) în zilele de luni până vineri, între orele 12,00 – 20,00”, se arată într-un comunicat al CNADR.

 

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...