Cristi Pustai: „Am vorbit cu Eric, i-am spus să se pregătească să fie apt dacă revine”

0 83

eric4Cristi Pustai, tehnicianul celor de la Gaz Metan, a vorbit la Radio GSP despre situaţia jucătorilor de la echipa sa.

„Eu l-am sunat ieri pe Eric să văd ce face. El este trecut pe lista noastră UEFA. Aşteptăm să vedem ce facem, cred că este în Germania în acest moment. E o problemă care pe mine mă depăşeşte, eu l-am rugat să se pregătească în caz că revine, restul e problema conducerii”, a spus Cristi Pustai la Radio GSP.

…despre transferul lui Ciucă: „Îl cunosc din perioada în care juca la Gloria Bistriţa. E polivalent, lucru care îmi place foarte mult”

…despre jucătorii accidentaţi: „Paul Pîrvulescu revine la antrenament, dar l-am pierdut pe Alex Muntean, care trebuie operat. În mod normal, am putea să-l avem înapoi în 5-6 săptămîni”

Ioan Horoba a vorbit şi el despre situaţia lui Eric la Radio GSP: „Cine spune că i-am falsificat semnătura e nebun! Sînt 16 pagini cu semnătura lui, nu o poţi falsifica de atîtea ori. Nu intra nimeni la puşcărie pentru el. Impresarii i-au băgat tot felul de idei în cap, mai au şi tupeul să ne ceară să-i sunăm noi”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.