justitiei

justitieiMunicipalitatea a redeschis marţi traficul pe strada Justiţiei, după finalizarea unor lucrări de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor. Valoarea totală a acestor lucrări este de 690.908 lei + TVA.

Lucrările pe această stradă au demarat în data de 1 iulie şi au fost executate de DPC. Pentru reabilitarea carosabilului în suprafaţă totală de 2.538 de metri pătraţi, constructorul a efectuat săpătura generală, a completat cu piatră spartă şi a turnat straturile asfaltice.

Şi trotuarele au fost reabilitate, prin montarea unor noi borduri, rebetonarea lor şi turnarea unui nou strat de asfalt. Constructorul a intervenit şi în cazul zonelor verzi prin nivelarea terenului, urmând ca acesta să fie regazonat.

Odată cu reabilitarea străzii s-au remarcat şi un număr de 54 de locuri de parcare, foarte necesare pentru această zonă unde funcţionează câteva puncte de utilitate publică.

DPC a decolmatat şi pârâul Trinkbach pe porţiunea care traversează această stradă şi a refăcut betonul şi asfaltul pe podul peste acest pârâu.

„Pe strada Justiţiei au intervenit în numeroase rânduri societăţile deţinătoare de reţele şi de aceea s-a impus o refacere puţin mai amplă a carosabilului, dar şi a trotuarelor. Sunt mulţumit cum arată această stradă în urma reabilitării. Vom interveni în aceeaşi manieră şi pe străzile Rennes şi Zaharia Boiu în perioada următoare.” a declarat primarul Klaus Iohannis prezent în momentul redeschiderii traficului pe strada Justiţiei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu