fbpx

FOTO – Strada Justiţiei redeschisă traficului după o modernizare care a costat peste 850.000 de lei

0 128

justitieiMunicipalitatea a redeschis marţi traficul pe strada Justiţiei, după finalizarea unor lucrări de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor. Valoarea totală a acestor lucrări este de 690.908 lei + TVA.

Lucrările pe această stradă au demarat în data de 1 iulie şi au fost executate de DPC. Pentru reabilitarea carosabilului în suprafaţă totală de 2.538 de metri pătraţi, constructorul a efectuat săpătura generală, a completat cu piatră spartă şi a turnat straturile asfaltice.

Şi trotuarele au fost reabilitate, prin montarea unor noi borduri, rebetonarea lor şi turnarea unui nou strat de asfalt. Constructorul a intervenit şi în cazul zonelor verzi prin nivelarea terenului, urmând ca acesta să fie regazonat.

Odată cu reabilitarea străzii s-au remarcat şi un număr de 54 de locuri de parcare, foarte necesare pentru această zonă unde funcţionează câteva puncte de utilitate publică.

DPC a decolmatat şi pârâul Trinkbach pe porţiunea care traversează această stradă şi a refăcut betonul şi asfaltul pe podul peste acest pârâu.

„Pe strada Justiţiei au intervenit în numeroase rânduri societăţile deţinătoare de reţele şi de aceea s-a impus o refacere puţin mai amplă a carosabilului, dar şi a trotuarelor. Sunt mulţumit cum arată această stradă în urma reabilitării. Vom interveni în aceeaşi manieră şi pe străzile Rennes şi Zaharia Boiu în perioada următoare.” a declarat primarul Klaus Iohannis prezent în momentul redeschiderii traficului pe strada Justiţiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.