Mediaşul are oficial pescărie în incinta Pieţei Agroalimentare

0 283

peste proaspat2Primul magazin de peşte din municipiul Mediaş a fost inaugurat ieri în prezenţa edililor şefi, consilierilor locali şi a câtorva zeci de cetăţeni din oraş.

S.C. Piaţa Prim-Com S.A a amenajat magazinul de peşte în incinta Pieţei Agroalimentare. Pentru acest spaţiu de desfacere a peştelui şi a produselor din peşte au fost achiziţionate: 1 vitrină frigorifică, 1 maşină pentru pungi de gheaţă, 1 perdea de aer, 1 ladă de congelare, 1 cameră frigorifică, 2 acvarii şi 1 autoturism. Valoarea  investiţiei s-a ridicat la suma de 150.000 lei şi a fost suportată de S.C. Piaţa Prim – Com S.A.

„Magazinul de peşte şi-a deschis astăzi uşile. Era momentul ca şi în municipiul nostru să existe un spaţiu de unde cetăţenii să cumpere peşte viu, peşte congelat şi produse din peşte. Vreau să apreciez că societatea Piaţa Prim Com a reuşit din resurse financiare proprii să amenajeze acest magazin şi sper că medieşenii vor fi mulţumiţi de produsele pe care le vor găsi aici“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

„Mă bucur că am reuşit să deschidem acest magazin de peşte, care consider că era necesar pentru oraşul nostru. Începând de astăzi medieşenii vor putea cumpăra peşte viu precum păstrăv şi crap, peşte congelat precum caras, ştiucă, somn, roşioară, guvizi şi chefal din Dunăre, Deltă, Marea Neagră, dar şi semipreparate din peşte“, a declarat Aurel Nechita, director S.C. Piaţa Prim- Com S.A.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.