VIDEO – Începe Transilvania Tattoo Expo. Vezi programul complet!

0 180

Transilvania Tattoo Expo dă vineri startul celei de-a treia ediții a celei mai importante convenții internaționale de tatuaje din România.Față de anii precedenți, convenția internațională se va desfășura la Cercul Militar din Sibiu, într-un spațiu amenajat cu standuri suficiente pentru cei peste 50 de artiști invitați la această ediție.

Nume sonore ale tatuajului la nivel mondial vin la Sibiu pentru această a treia ediție a Transilvania Tattoo Expo:

•           Robert Hernandez – personajul cu cea mai mare influență în lumea tatuajului modern. Promotor al unui stil unic, inspirat din școala spaniolă de artă.

•        Victor Portugal – a inventat un stil unic în arta tatuajului, stilul tri-dimensional, în care se găsesc elemente realistice, biomecanice sau tradiționale, toate executate într-o manieră 3D dusă la extrem.

•           Lior Cifer – lucrările sale sunt exponențiale pentru stilul Dark și reprezintă lumi de coșmar, cu personaje grotești, antrenate în acțiuni demne de cele mai bune filme de groază.

•           Benjamin Moss – se remarcă printr-o maniera realistă, impregnată cu detalii fotorealistice.

•       John Montgomery – unul dintre artiștii reprezentativi ai școlii americane contemporane. În lucrările sale se regăsesc influențe ale artei japoneze, dar și din arta indiană.

Iar aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii veniți la Sibiu din toate colțurile lumii pentru cea de-a treia ediție a Transilvania Tattoo Expo.

Robert HernandezConvenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12 și 22 iar duminică între orele 12 și 20. În baza parteneriatului cu Festivalul Artmania, accesul plătitorilor de bilete și abonamente la Artmania Festival va fi permis gratuit la Transilvania Tattoo

30 de lei abonamentul

Expo, în limita spațiului disponibil. Biletele de intrare costă pentru această ediție 15 lei pentru o zi și 30 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival. La sfârșitul fiecărei zile, organizatorii vor acorda premii celor mai buni artiști, premii împărțite pe mai multe categorii. Artiștii pot participa la concurs îndeplinind câteva condiții, ca tatuajul să fie terminat la momentul prezentării pe scenă, ca tatuatorul să sa fie înregistrat cu un stand la convenție și să fie prezent în timpul decernării premiilor. La categoria „Best of Day” participă exclusiv tatuajele realizate în ziua respectivă.

Vineri

– Best of Day

– Best of Traditional

Sâmbătă

– Best Of Black and Grey

– Best Of Color

– Best Of Realistic

– Best of Day

– Best of Horror

Duminică

– Best Of Large

– Best Of Small

– Best Of Day

– Best Of Show

Ce vedem la Convenţie

Anul acesta, spectacolele din cadrul convenției vor avea loc și în interior (unde se vor ține concertele și momentele artistice) dar și în exterior, unde va avea loc o mini expoziție de mașini americane și de motociclete. Tot în spațiul ce va fi amenajat în fața Cercului Militar vor avea loc și demonstrații de skating realizate de Old School Skate Shop. În interior, Ski King va fi animatorul acestei a treia ediții a Transilvania Tattoo Expo. Artistul născut în America a făcut din pasiunea sa pentru Johnny Cash și pentru Elvis Presley o adevărată artă. El nu este „un imitator ci un entertainer”, după cum foarte bine se descrie iar pe scena din Cercul Militar veți putea asculta reproduceri muzicale după cei doi mari cântăreți ai lumii care vă vor surprinde. Ski King are peste 20 de ani de activitate muzicală și este foarte cunoscut între fanii de country, rock`n`roll și psychobilly. Programul artistic al convenției mai conține dansuri japoneze, art fusion-uri realizate de elevii Liceului de Artă împreună cu artiștii internaționali iar duminică va avea loc o strângere de fonduri pentru Asociația pentru Protecția Animalelor „Animal Life”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.