jucatori

peliciAntrenorul Voinţei Sibiu se teme de meciul cu echipa lui Sabău, dar crede că echipa sa poate scoate un rezultat bun. Ionuţ Matei, Sergiu Bar şi Casian Maghici nu au fost încă legitimaţi şi nu vor evolua luni cu Mureşul. Nici Cigan nu va fi în lot, atacantul venit de la Oradea fiind accidentat.

Peleci îşi doreşte ca jucătorii săi să fie la fel de buni ca în meciurile cu Steaua şi Astra şi să aducă sibienilor primul succes pe teren propriu, în liga 1, la partida de luni de la ora 18.30. „Ne aşteaptă cel mai greu meci de până acum, cu o echipă care în primele două etape a avut momente de joc foarte bune şi doar neşansa a ca cei de la Tg Mureş să nu aibă niciun punct după aceste prime două etape. Sunt destui jucători la Mureş care pot face diferenţa, cum ar fi Florin Dan, Ilyeş, Astafei. Sperăm să fim inspiraţi şi destul de inteligenţi ca să reuşim să alcătuim cel mai bun 11 şi să ieşim cu fruntea sus din acest joc, adică să luăm punct sau puncte”spune Pelici.

I-au transferat oficial pe Miron, Şomodean şi Nicola

La conferinţa de presă de la stadionul Municipal au fost prezentaţi oficial şi ultimii trei jucători legitimaţi la Voinţa. Miron Bogdan spune că abia aşteaptă meciurile cu Petrolul. „M-am bucurat tare că am bătut pe Astra şi abia aştept să jucăm cu Petrolul să îi batem şi pe ei. Sunt fericit că s-a rezolvat în sfârşit transferul meu” a spus acesta. Şomodean. Eduar Nicola, venit de la Brăneşti pe filiera U Cluj la Sibiu spune că a găsit o familie la Voinţa. „Vreau să reuşim să scăpăm de retrogradare. Am găsit aici oameni extraordinari şi vreau să le arăt că merit încrederea dată prin acest transfer”. Altfel Sergiu Bar, Matei şi Casian Maghici nu au fost încă legitimaţi şi nu vor evolua luni cu Mureşul.

jucatoriVrea omogenizare

Antrenorul sibienilor a mai declarat vineri că este mulţumit de alegerile făcute în privinţa noilor transferaţi şi speră să atingă obiectivul, respectiv evitarea retrogradării din liga 1.  „Important e ca omogenitatea să se realizeze cât mai rapid, cei noi să se integreze cât mai repede. Sunt jucători de caracter, care se pot integra bine în acest grup şi noi trebuie să fim destul de înţelepţi să îi integrăm pe rând. Cu 10 jucători care nu au jucat împreună ar fi greu pe teren aşa că folosim acelaşi nucleu şi la momentul oportun îi băgăm pe rând pe cei noi veniţi. Eu zic că am adus jucătorii pe care n-i i-am dorit” a mai spus tehnicianul sibian.

Prime de joc abia după meciul cu Pandurii

Pelici a mai declarat vineri că la Voinţa Sibiu se vor acorda prime de joc abia după a cincea etapă, iar acestea vor fi acordate în funcţie de poziţia în clasament. Antrenorul sibian îşi doreşte să aibă un teren de antrenamente mai bun decât cele pe care echipa se pregăteşte actualmente „Cred că ar fi nevoie de un teren de antrenament bun. Avem ceva promisiuni de la oameni din Sibiu care deţin terenuri şi care au spus că ne vor ajuta şi sperăm să ne ajute” a mai spus antrenorul Voinţei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

  1. 10 in + bileteul. div b in a . mare diferenta e 😉 e meci de div A.si apropo toata lumea e multumita.mai putin cu abonamentele.dar si alea sau vandut.

  2. ba patron nesimtit, tu pe meciul cu steaua ti-ai scos o gramada de bani si ai tinut publicl in picioare acuma cu tg mures vrei sa faci la fel cine pielea mea crezi ca o sa iti plateasca tie la meciurile cu echipe mai slab titrate 20 de lei biletul??? mai bn merge lumea la gaz metan si au conditii mai bune …. oricum esti un nesimtit care ti-a luat lumea in cap, ti s-au urcat fumurile la biluta ba …pierzi prin asta sa sti