Se închide strada Gheorghe Lazăr şi se face sens unic pe strada Băii

0 140

lucrare11În perioada următoare, municipalitatea va interveni pe străzile Gheorghe Lazăr şi Băii pentru a modifica sistemul de circulaţie. Pe strada Băii se va institui din data de 20 august sensul unic, dinspre strada Dealului spre strada Transilvaniei.

Pe strada Gheorghe Lazăr se va lucra pe porţiunea dintre strada Cetăţii şi Bulevardul Corneliu Coposu pentru a lărgi carosabilul. Această lucrare este necesară pentru crearea unei benzi de viraj la dreapta, crearea unei insule şi amplasarea unui semafor care să reglementeze circulaţia dinspre strada Gheorghe Lazăr, la stânga spre Bulevardul Corneliu Coposu.

Pentru executarea acestor lucrări este necesară închiderea traficului pe porţiunea dintre strada Pompeiu Onofreiu şi Bulevardul Corneliu Coposu începând din data de 16 august, pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni.Pe strada Băii se va institui din data de 20 august sensul unic, dinspre strada Dealului spre strada Transilvaniei. „Menţionăm că până în prezent circulaţia pe această stradă se desfăşura în sens dublu”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...