lucrare11

lucrare11În perioada următoare, municipalitatea va interveni pe străzile Gheorghe Lazăr şi Băii pentru a modifica sistemul de circulaţie. Pe strada Băii se va institui din data de 20 august sensul unic, dinspre strada Dealului spre strada Transilvaniei.

Pe strada Gheorghe Lazăr se va lucra pe porţiunea dintre strada Cetăţii şi Bulevardul Corneliu Coposu pentru a lărgi carosabilul. Această lucrare este necesară pentru crearea unei benzi de viraj la dreapta, crearea unei insule şi amplasarea unui semafor care să reglementeze circulaţia dinspre strada Gheorghe Lazăr, la stânga spre Bulevardul Corneliu Coposu.

Pentru executarea acestor lucrări este necesară închiderea traficului pe porţiunea dintre strada Pompeiu Onofreiu şi Bulevardul Corneliu Coposu începând din data de 16 august, pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni.Pe strada Băii se va institui din data de 20 august sensul unic, dinspre strada Dealului spre strada Transilvaniei. „Menţionăm că până în prezent circulaţia pe această stradă se desfăşura în sens dublu”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns