img 9175

Cristi Pustai este mulţumit după victoria de pe terenul CFR-ului şi spune că a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie. Ciprian Petre și Markovici au marcat golurile victoriei pentru Mediaș la CFR Cluj.

Antrenorul Gazului deplânge absenţele din lot şi afirmă că îl aşteaptă în continuare pe Eric la echipă.

„CFR a jucat foarte bine în primele 2 etape, a jucat 4-3-3, cu un triunghi puternic la mijloc. Am încercat să răspundem cu aceeaşi monedă. Ne-am confruntat şi cu foarte multe lipsuri. Ăştia erau toţi jucătorii pe care îi aveam în lot! Eric dispărut, 3 pe care i-am pierdut pe tot campionatul. Akaky la lot.

img 9175Zaharia, Hoban, Pleşca – merită să joace în echipa naţională, Muntean a avut un mare ghinion pentru că s-a accidentat. Îl ajuta şi vârsta. Va sta 6 luni. Dudiţă, Del Campo vor lipsi 9 luni.

Din păcate la noi arbitri fac parte din joc.

Pe Eric îl aşteptăm cât va trebui. Am înţeles că astăzi vine în ţară. L-aş urechea şi l-aş lua la Viena, dacă ar veni mâine„, a declarat Cristi Pustai la finalul partidei.

Iuliu Mureșean: ”Echipa ma dezamăgit”

„Nu mă aşteptam la o prestaţie lamentabilă. Pauza nu a fost bună pentru noi. Jucătorii au intrat mai deconcentraţi din cauza problemelor de efectiv pe care le are Gaz Metan. Azi centralul a arbitrat cu cartonaşul. Multe au fost exagerate, dar nu vreau să intru în amănunte. După primele 5 minute am văzut că jucăm foarte slab.

Am pasat, am stat destul de bine în teren, dar fără convingere. La primul şut al Gazului pe poartă am luat gol. Înainte cu câteva secunde dădusem bară. Vreau să mulţumesc galeriei, care a susţinut echipa până la final, chiar dacă am pierdut. M-a dezamăgit echipa, dar nu vreau să fac nominalizări.

Aş întări echipa cu un mijlocaş şi cu un portar. E o problemă mai veche, pe care nu am rezolvat-o. Ne lipseşte Weldon. Nu am ce să-i reproşez lui Jorge Costa” , a declarat Iuliu Mureşan la Digi Sport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns