video - sabău: ”felicit voința sibiu pentru această echipă extraordinară”

Antrenorul celor de la FCM Tg. Mureș a ținut să dea expemplu pentru fotbaliștii săi pe cei de la Voința Sibiu. Sabău crede că a luat un punct cu noroc de la Sibiu și pune tunurile pe jucătorii cu experiență veniți în această vară la echipă.

Ioan Ovidiu Sabău a venit la conferința de presă de după meciul terminat la egalitate, 1-1, la Sibiu foarte supărat pe fotbaliștii săi. ”Moțul” spune că echipa lui joacă fără atacant și că unii fotbaliști au fițe în cap.

”Un punct chinuit pentru noi. Nu avem scuze pentru jocul nostru și nu am ce să analizez. În schimb pot să laud Voința pentru felul cum reușesc acești jucători să aibă suflul, starea de spirit, plăcerea de a juca pentru echipă, pentru oraș și pentru cei care îi susțin. S-a creat un grup de jucători, modești, umili șio fără fițe, dar și fără carte de vizită extraordinară, dar cu suflet mare. Îi felicit pentru că merită. Trebuie felicitați astfel de jucători din fotbalul românesc. Nu întâmplător Sibiul a făcut 5 puncte, iar noi nu întâmplător am făcut un punct.

[nggallery id=734]Unii jucători de la echipa mea cred că au o carte de vizită este deja 2-0 pentru ei. Din moment ce ai un punct și jucăm cum jucăm, nu e deloc în regulă. Nu am făcut nicio diferență între noi și Voința. Florin Dan și Ilyeș dau acum un randament foarte slab. Să zic că sunt la capacitate 50 la sută din ce pot ei. Deocamdată nu este Ilyeș care mi-l doresc. O să analizez la rece evoluția echipei și o să văd ce e de făcut. Noi jucăm fără atacant și aici e o problemă. Nu găsim un atacant și tot încercăm de ceva vreme…

Despre meciurile din Europa League:

”Cred că e posibil ca toate echipele românești ce joacă în Europa League au șanse să meargă mai departe. Spun asta și pentru că nu întâlnesc super echipe în acest tur”.

Despre întoarcerea pe stadionul unde a dat gol Italiei în 1989:

”S-au uitat meciurile de genul celui cu Italia. Nu trăiesc din amintiri. Țin minte poarta la care am marcat. A fost aceeiași în care a înscris azi Astafei… Sunt vremuri care însă au trecut….”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu