final vointa

Directorul tehnic  al celor de la Voința Sibiu a făcut un apel către oamenii de afaceri locali și autorități să ajute echipa cu un teren de antrenamente pentru echipă. Sandu Tăbârcă crede că Sibiul putea învinge echipa lui Sabău.

Omul care este mâna dreaptă a lui Alex Pelici pe banca tehnică a echipei, Sandu Tăbârcă s-a arătat mulțumit până la urmă de rezultatul de 1-1, de la meciul de luni dintre Voința și FCM Tg. Mureș.

”Dacă aș fi fost spectator m-aș fi bucurat la fel de mult ca și cei din tribună. Am suferit însă. A fost un meci care a avut de toate, dar până la urmă s-a terminat 1-1. Puteam să și câștigăm, dar puteam să și pierdem. Felicit jucătorii mei pentru că nu au cedat după eliminarea lui Bunea. Nu vreau să o comentez sau să o analizez. Să o facă altcineva. Toți suntem să ne sprijinim și asta denotă caracterul echipei. Bunea din dorința de a juca cât mai bine a intrat puțin neatent, dar nu avem ce să îi reproșăm. Beza, s-a văzut că după ratarea penaltyului a fost și mai motivat. Există fenomenul de lene socială la alte echipe, dar la noi există din fericire fenomenul de voință. Am fi naivi să spunem că noi visam ca după 3 etape să fim pe locul 6. Nici acum nu ne revenim ca să zic așa. Ne bucurăm de poziția asta și în fiecare zi în care deschidem ziarul și vedem clasamentul este un motiv de încredere în noi”, a declarat oficialul sibian

Nu au teren de antremanente

Tăbârcă a explicat la conferința de presă care este cea mai mare problemă cu care se confruntă Voința Sibiu la ora actuală.

”Avem de o omogenizare în compartimentul administrativ, pentru că acolo suferim. Avem nevoie de un teren de antrenament. Nu se poate așa. Suntem în liga 1 și vrem ca echipa să se pregătească așa cum trebuie. Poate că există neîncredere în echipa aceasta, dar vrem ca oamenii potenți financiar din Sibiu să vină alături de noi!” a spus acesta.

Despre meciul cu Gaz Metan din etapa viitoare:

”Noi ne-am propus să tratăm toate meciurile la fel. Știm că este un derbi județean, următorul meci cu Gaz Metan Mediaș, dar pentru noi e un meci la care plecăm cu un punct din start. Este un joc între două echipe egale numeric. Cred că ascendentul moral este de partea noastră pentru că suntem neînfrânți în liga 1. Vom analiza bine jocul Mediașului, care are un antrenor extraordinar în persoana lui Cristi Pustai”.[nggallery id=734]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu