dsc 4146
Foto - Prosport

dsc 4146
Foto - Prosport

Gaz Metan a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea partidei cu Austria Viena. Pustai crede că jocul de mâine nu va decide echipa calificată. Meciul de joi are loc de la ora 20.30 și este transmis în direct de 10TV.

„Partida de mâine nu va fi concludentă. Returul va decide calificata. Sper să menţinem jocul bun din ultimele partide şi sper să marcăm mâine pe acest stadion”, crede antrenorul Gazului, care laudă Austria Viena şi o compară cu Mainz, fosta adversară a medieşenilor.

„Este cea mai titrată echipă din Austria. O formaţie care joacă un 4-4-2 cu un închizător şi cu ceilalţi jucători în permanentă mişcare. Se aseamănă ca joc cu Mainz. Se bazează pe o bună posesie, multă mişcare, disciplină tactică şi cât mai puţine atingeri. Linz sau Jun sunt jucători foarte buni, care marchează mult, dar nu-i vom marca special”, crede Pustai, coştinet că se află în faţa unui meci istoric. „Este cel mai important rezultat pentru noi să ne calificăm în grupe la prima participare în cupele europene”, a conchis Pustai. sursa – Prosport

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns