parvulescu1

parvulescu1Paul Pârvulescu a aflat ieri că accidentarea la gleznă e mai gravă decât se anticipa şi că va lipsi o lună! Mijlocaşul se alătură lui Raul Campo, Dudiţă şi Alex Munteanu, care vor lipsi cel puţin şase luni tot din cauza problemelor medicale.

Calificarea în Europa League le-a adus şi probleme medieşenilor. Gazul pare urmărit de ghinion, iar jucătorii lui Pustai cad pe capete aproape după fiecare meci din competiţia continentală. Pârvulescu s-a „rupt” în tur, iar Alex Muntean în retur. Acestora li s-au adăugat accidentaţii din partidele amicale, Raul Campo şi Doru Dudiţă. Cu toţii au probleme grave. Raul Campo are ruptură de maleolă, după ce un adversar i-a căzut pe gleznă într-un amical cu FC Cisnădie. Verdictul: şase luni pe bară!

Nici Doru Dudiţă nu a avut mai mult noroc. S-a ales şi el cu o ruptură de ligamente încrucişate înainte de începerea sezonului şi va sta între şase şi nouă luni. O accidentare a suferit şi Alex Muntean. Mijlocaşul dreapta a fost operat la menisc, dar i s-a descoperit şi o ruptură de ligamente, iar perioada de recuperare este de minimum şase luni. Ultimul pe lista indisponibililor este Paul Pârvulescu. Ceea ce părea o entorsă s-a dovedit a fi în cele din urmă o ruptură de membrană şi întindere de ligamente. „Doctorul mi-a pus o faşă ghipsată şi voi sta între trei săptămâni şi o lună. Asta este! Voi reveni mai puternic”, a spus mijlocaşul.

Alex Muntean / fisură de menisc + ruptură de ligamente / 6-9 luni

Doru Dudiţă / ruptură de ligamente încrucişate / 6-9 luni

Raul Campo / fractură de maleolă / 6-9 luni

Paul Pârvulescu / ruptură de membrană + întindere de ligamente / o lună

Eric a plecat în Ucraina
Telenovela Eric continuă. Impresarul jucătorului susţine că aceasta a semnat un contract pe 4 ani cu ucrainienii de la Karpaty Lvov, formaţia la care a dat probe în iarnă. „Vom merge până la FIFA. El are contract cu noi, până în iunie 2015. Va păţi ca şi în iarnă, adică va fi nevoit să revină la noi. Şi acum nu va mai scăpa fără amendă” , a spus preşedintele Corin Cindrea. Şefii grupării ardelene cer 500.000 de euro să se despartă de mijlocaş. sursa – Prosport

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns