stadion sibiu11

stadion sibiu11Președintele finanțator al clubului Voința Sibiu, Ioan Hămbășan a declarat vineri că pe Municipal va fi montată săptămâna viitoare o tabelă electronică.

Ioan Hămbășan a anunțat că pe stadionul pe care Voința a făcut egal cu Steaua și FCM Tg. Mureș va vi montată o tabelă electronică. O altă veste bună este aceea că prețurile biletelor vor fi micșorate de la viitorul meci de pe teren, propriu, cel de sâmbăta viitoare cu Pandurii Tg. Jiu.

”O să avem o tabelă electronică performantă. Ea va fi montată pe soclul celei actuale și sper să fie funcțională chiar de la meciul cu Pandurii. Tot de la acest meci prețurile biletelor vor mai scădea de la 25 la 20 de lei și respectiv de la 20 la 15 lei”

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Cei de la Vointa si-au dat seama ca au exagerat cu preturile. E adevarat ca ne-au luat de prosti. La ce spectacol ofera Vointa nu e corect sa ceri atatia bani. Eu personal pot sa platesc pretul biletului, dar de principiu sunt cam mari preturile.

  2. @bou: ce bine ti-ai ales numele, perfect conform cu exprimarea. Eu mi-am exprimat punctul de vedere si am comparat cu cea mai apropiata echipa fiindca nu stiu cat costa biletele la alte echipe (nou-promovate) din provincie. E adevarat ca poate nu au inca suficienti sponsori, dar e cam greu sa nu te simti un pic „luat de prost” cand vezi ca la meciul cu Austria Viena costa 10, respectiv 5 lei. Tot municipiu e si acolo, nu chiar o „echipa de sat”

  3. La Medias tot sunt mai ieftine biletele.. si au si echipa de Europa League (teoretic). La cat de anost a fost ultimul meci, merita 5, maxim 10 lei biletul.