Se vând deja abonamente pentru ARTmania Festival Sibiu 2012

Organizatorii festivalului ARTmania lansează în premieră pentru piața show-biz-ului din România pachetele de abonamente pentru următoarea ediție a festivalului din Sibiu. Biletele şi abonamentele pentru ARTmania 2012, cea de-a şaptea ediţie a festivalului artelor din cetatea Sibiului, s-au pus deja în vânzare.

Este pentru prima dată în România, când un festival de muzică oferă publicului posibilitatea de a-şi achiziţiona abonamente cu un an înainte. În prezent, acestea pot fi cumpărate din rețelele Eventim (Germanos, Cărturești etc.), Diverta sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro și myticket.ro la prețul de 60 lei pentru primele 1.000 de abonamente, preț valabil până la sfârșitul anului.

Următorul presale va fi 80 de lei urmând ca în săptămâna evenimentului, prețul unui abonament să nu depășească valoarea de 150 lei. În 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc în perioada 6 – 12 august şi, ca şi până acum, va oferi iubitorilor de artă un program cultural bogat şi variat ce va include concerte, expoziţii, lansări de carte, workshop-uri şi evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate acestea se vor desfăşura în zonele ARTmania special dedicate manifestărilor culturale: Piaţa Mare, Piaţa Mică şi ARTmania Festival Sibiu Arena (Entertainment & Camping în pădurea Dumbrava).

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

acumamparena entertainmentaveabogatcampingceafilocmareshow bizSibiu
Comentarii (0)
Comentează