CNADR-ul face un tunel de 400 de metri pe autostrada Sibiu – Orăştie

0 110

autoCoridorul IV Paneuropean va avea mai multe tuneluri, potrivit directorului general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Daniela Drăghia. Despre unul dintre acestea, capital.ro a scris încă de săptămâna trecută.

Este vorba despre tunelul care va construit de asocierea italiano-română Astaldi- Euroconstruct Trading 98- Astalrom pe tronsonul patru al autostrăzii Orăștie-Sibiu, între kilometrii 71+870 și 72+210.

”Tunelul va avea 400 de metri și va fi situat pe lotul 4 de pe Orăștie-Sibiu. Noi vom face o analiză cu toate lucrările mai deosebite pe care le vom aborda pe Coridorul IV. Cele mai interesante soluții tehnice sunt de la Dumbrava la Deva unde este zonă de munte. Acolo vom avea mult mai multe tuneluri”, a declarat Daniela Drăghia. De asemenea, potrivit acesteia vom avea avea tot pe coridorul IV viaducte de circa doi kilometri.

Tronsonul dintre Dumbrava și Deva va fi scos la licitație după ce se finalizează contestația pe lotul doi al autostrăzii Timișoara-Lugoj. sursa: Capital

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.