auto

autoCoridorul IV Paneuropean va avea mai multe tuneluri, potrivit directorului general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Daniela Drăghia. Despre unul dintre acestea, capital.ro a scris încă de săptămâna trecută.

Este vorba despre tunelul care va construit de asocierea italiano-română Astaldi- Euroconstruct Trading 98- Astalrom pe tronsonul patru al autostrăzii Orăștie-Sibiu, între kilometrii 71+870 și 72+210.

”Tunelul va avea 400 de metri și va fi situat pe lotul 4 de pe Orăștie-Sibiu. Noi vom face o analiză cu toate lucrările mai deosebite pe care le vom aborda pe Coridorul IV. Cele mai interesante soluții tehnice sunt de la Dumbrava la Deva unde este zonă de munte. Acolo vom avea mult mai multe tuneluri”, a declarat Daniela Drăghia. De asemenea, potrivit acesteia vom avea avea tot pe coridorul IV viaducte de circa doi kilometri.

Tronsonul dintre Dumbrava și Deva va fi scos la licitație după ce se finalizează contestația pe lotul doi al autostrăzii Timișoara-Lugoj. sursa: Capital

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns