img 3354

img 3354La o săptămâna de la victoria de răsunet a Stelei în Europa League pe terenul celor de la CFR contra lui TSKA, trupa lui Pustai visează şi ea la rezultatul scos de Levi şi compania. Un 2-0 ar fi perfect pentru ca Gazul să ajungă în grupele Europa League, performanţă istorică pentru echipa de pe Tîrnava Mare.

Mediașul și Austria Viena joacă joi de la ora 20.00, la Cluj, meciul fiind transmis în direct de Digisport 2.
„Dacă nu speram să ne calificăm nu mai veneam la Cluj. Am analizat şi meciul din tur, puteam să mai înscriem. Din păcate, am luat goluri uşor. Sperăm ca mâine să nu primim gol, nu e o misiune imposibilă calificarea în grupe.

Austria Viena are prima şansă, la primul fluier ei sunt deja calificaţi. Depinde de noi însă cum vom şti să folosim avantajul terenului propriu. Ei au ştiut să speculeze asta. Ne-au dat gol la primul şut pe spaţiul porţii.

Nu ne sperie nimic, chiar dacă echipa adversă trece printr-o perioadă bună în campionat. În ultimele două etape au marcat 8 goluri! Jucăm de mult din 3 în 3 zile şi nu ne e uşor. De asta avem evoluţii oscilante în campionat. Trebuie să ne înţeleagă şi fanii că lotul nostru nu e foarte numeros.

Vom încerca să jucăm ofensiv cu vienezii că nu avem alte soluţii. Sper ca terenul de la Cluj să ne poarte noroc şi nouă la fel ca şi Stelei.

Cea mai grea misiune în Europa League o are Gazul. Sperăm să ne calificăm toate cele cinci echipe în grupe! Jucăm aproape de casă, sigur vom avea susţinători de la Mediaş. Cred că vom fi ajutaţi şi de fanii de la U, doar şi ei joacă la noi”, e de parere Cristian Pustai

Antrenorul medieşenilor a desfăşurat apoi după conferinţa de presă şi antrenamentul oficial înaintea meciului de Europa League pe stadionul CFR-ului. sursa – Prosport

Akaki, Pârvulescu, Muntean, Buchta şi Raul, plus dezertarea lui Eric, sunt absenţele medieşenilor pentru partida de mâine cu Austria Viena.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns