Bawab s-a rupt si el. Iordanianul lui Gaz Metan este suspect de hernie

0 89

Bawab webGaz Metan a luptat aseară pentru miracolul „Grupele Europa League” cu doi fotbalişti accidentaţi în primul „11”: Markovic şi Bawab (foto). Ultimul e suspect de hernie!

„Avem trei jucători în cârje, la fiecare meci am avut probleme. Cei 18 din lot sunt tot ce am! Mai sunt şi alţii accidentaţi, dar vor forţa să joace!”, aşa evalua Pustai lotul cu care a pregătit miracolul calificării Gazului în grupe. Iar lista e simplă: Buchta, Akaki, Raul, Munteanu, Pârvulescu, Dudiţă (accidentaţi). Lor li s-au adăugat Buzean (suspendat) şi Eric (fugit de la echipă). Aşa că „Profesorul” s-a văzut nevoit să joace la sacrificiu. I-a aruncat pe iordanianul Thaer Bawab şi pe sârbul Zarko Markovic în luptă cu vienezii, deşi primul e suspect de hernie, iar al doilea a acuzat probleme musculare după jocul cu Voinţa.

Azi, la control
Mai mult, Bawab se plânge de probleme medicale încă de la jocul cu Mainz, din retur, partidă în care a decis calificarea medieşenilor mai departe, la penalty-uri. „Nu mă mai gândesc la dureri, trebuie să ajut echipa. Trag de mine!”, spunea atunci Bawab. Pustai vrea să-l trimită azi la un control amănunţit pe iordanian.

8 absenţi a avut aseară Pustai: Buchta, Akaki, Raul, Munteanu, Pârvulescu, Dudiţă (accidentaţi), Buzean (suspendat) şi Eric (fugit)

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.