Se redeschide Realitatea TV la Sibiu!

0 143

realitateaPE 22 decembrie se redeschide Realitatea TV la Sibiu. Postul va emite în joi seara primul său buletin de știri în noua formulă.

Realitatea Media a incheiat în august 2011 un contract de cooperare cu Presa Zece, reprezentata de catre Rares Bogdan, coordonator al viitoarei retele locale a Realitatea TV. Contractul reglementa managementul si dezvoltarea a 29 de statii locale in tara, fiind vababil pana la 31 decembrie 2018.

Cele 29 de statii locale, care vor fi operationale pana la sfarsitul lui 2012, sunt: Cluj, Alba Iulia, Bistrita, Targu Mures, Brasov, Timisoara, Bacau, Sibiu, Galati/Braila, Baia Mare, Sighisoara, Targu Secuiesc, Medias, Arad, Oradea, Petrosani, Deva, Iasi, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Targoviste, Targu Jiu, Suceava, Vaslui, Tulcea, Focsani, Tulcea, Sfantu Gheorghe.

 Rares Bogdan si Presa Zece asigura managmentul statiei locale Cluj de aproape un an.

 Rares Bogdan, manager general al Presa Zece, spune ca “succesul de care ne-am bucurat pana acum la Cluj ne-a dat incredere ca putem construi in urmatoarea perioada cea mai puternica retea de televiziuni locale. In prima faza, vom prelua si relansa statiile Brasov, Bistrita, Alba Iulia, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Timisoara. In paralel va avea loc un proces rapid de dezvoltare a celorlalte locatii, incepand cu Constanta, Baia Mare, Targu Secuiesc, Focsani si Arad. Am optat inca de anul trecut pentru Realitatea TV si dorim sa contribuim la dezvoltarea locala a celui mai puternic brand de stiri din Romania.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.