VIDEO – PELICI: ”Suntem obligați să învingem Pandurii”. Neguț: ”Sper să fim inspirați cu Tg. Jiu”

0 65

Antrenorul Voinței Sibiu și jucătorii Neguț și Antohi speră ca la finele meciului de sâmbătă seară, Voința Sibiu să iasă învingătoare de pe teren, în fața Pandurilor lui Grigoraș.

 ”Ne așteaptă un joc foarte foarte dificil cu o echipă care joacă bine atât acasă cât și în deplasare, cu jucători foarte buni și care pot face diferență cum ar fi Voiculeț, Batin și jucători care au jucat și la națională. Ne va fi foarte greu sar sperăm să reușim să câștigăm punctele puse în joc. Avem nevoie de această victorie. Suntem într-un fel obligați ca să facem tot ce e posibil să câștigăm acest meci”, a spus antrenorul Alex Pelici, în debutul conferinței de presă oficială de vineri, de la stadionul Municipal.

 De ce s-a pierdut la Mediaș

Alex Pelici a explicat vineri și de ce crede el că Voința a pierdut cu 3-0 la meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, în etapa precedentă. ”Noi ne-am pus speranțe mari în jocul de la Mediaș. Am ucat bine în prima repriză, dar din păcate în repriza a II-a nu am mai reușit același lucru. Luciditatea în partea a II-a ne-a lipsit. Am jucat din păcate așa cum și-au dorit cei de la Mediaș. Au avut jucătorii care din păcate au făcut diferența. Trebuie să fim sinceri. S-au c-am distrat cu noi… Nu ne-a căzut binie această înfrângere, dar mergem înainte și trebuie să ne revenim, pentru că fotbalul nu te așteaptă”, a mai spus acesta.

 Caută luciditate

Pelici crede că meciul de sâmbătă de la ora 18.00 va fi cu siguranță diferit față de ultimul jucat cu Pandurii, când am învins în amical cu 4-2. ”Datele problemei sunt total altele. Pandurii e o echipă care joacă fotbal și cu un antrenor foarte bun. Șansă, inspirație, răbdare și luciditate. Dacă avem toate aceste lucruri, putem învinge pe cei de la Pandurii. Cred că ar trebui să dăm mai multe goluri când avem ocazia. În liga 1 nu îți permiți să ratezi prea mult”, a mai spus antrenorul sibian.

La meciul de sâmbătă revin Bunea și Cigan. Cei doi sunt în lot. ”Sperăm să fim inspirați la acest meci. În mare am încheiat campania de transferuri. Poate să mai apară maxim unul sau doi jucători. Am avea nevoie de jucători de la mijloc în sus”, mai afirmă Pelici.

 IMG 1365Neguț: ”Vrem cele 3 puncte”

”E un meci acasă, care nu e o luptă între mine și Pandurii. E pur și simplu un meci de fotbal pe care trebuie să îl câștigăm. Am jucat acolo și am tot respectul pentru președintele clubului, domnul Condescu. Am petrecut clipe frumoase la Tg. Jiu, dar acum vreau să luăm cele trei puncte puse în joc. Sperăm să fim inspirați și să câștigăm. La Mediaș, se poate spune că rezultatul te lasă fără cuvinte, dar sincer că diferența pe teren în joc nu a fost chiar așa de mare. Pur și simplu au fost mai inspirați ca noi, mai norocoși poate în anumite faze. Deja acel meci nu mai contează”, a declarat și mijlocașul Voinței.

 Antohi: ”Nu am nicio revanșă de luat”

”Chiar dacă am jucat la Pandurii, nu am nicio revanșă de luat. A fost o perioadă plăcută acolo. E un meci pe care o să îl tratez cu maximă seriozitate. Sunt profesionist și îmi fac treaba așa cum e nevoie”, a declarat și fotbalistul care a evoluat în trecut la Pandurii Tg. Jiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...