vointa pandurii 1

Alex Pelici a declarat după remiza, 0-0 dintre Voința Sibiu și Pandurii Tg Jiu, că echipa lui a avut ghinion. Pelici spune însă că este mulțumit și cu acest punct câștigat. Căpitanul sibienilor, Nicolae Grigore este și el puțin dezamăgit pentru că Voința nu a câștigat.

Antrenorul Voinței a spus imediat după remiza cu Pandurii că Voința, cu puțin noroc, putea să învingă și să ia trei puncte. „Dacă analizăm meciul după cum a decurs în a II-a repriză, putem spune că am avut ghinion astăzi. Dacă ne referim la prima repriză, putem spune că am avut și un dram de noroc. Am ratat mult, dar Mingote a fost providențial pentru Pandurii. Sunt mulțumit și cu acest punct. Îmi place să văd jumătatea plină a paharului. Privim optimiști înainte. E bine că ajungem acolo și avem ocazii. Cred că aceste șase puncte ne mențin în grafic, mai ales că suntem acolo deasupra liniei. Încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri și să rămânem în liga 1”, a declarat acesta.

Voința a remizat sâmbătă cu Pandurii în cadrul etapei a V-a a ligii 1 de fotbal.

Grigore: ”Am jucat împotriva lui Mingote”

”Gore” a spus la finele partidei că Voința a avut ghinion pentru că nu a învins pe Pandurii. ”Am avut cred că vreo cinci ocazii în a II-a repriză. Cred că Mingote a fost ghinionul nostru în acest meci. În prima repriză am jucat puțin mai slab, dar în a doua parte am controlat autoritar meciul. Cred că meritam victoria în meciul de azi. E bine că adunăm puncte, pentru că asta contează. Totuși ar trebui să recuperăm handicapul de puncte la adevăr. Erau bune 3 puncte cu Pandurii”, a spus Grigore.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns