Ora de Sibiu
Știri in direct

Bătut la grătar de un prieten la Râul Sadului

88

Tanarul a povestit medicilor ca a fost la gratar cu mai multi prieteni la Rau Sadului. Dupa cateva ore, doi dintre prieteni au inceput sa se certe, victima a vrut sa-i linisteasca si a primit un pumn in fata.

In data de 28 august, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un barbat in varsta de 27 de ani, din Sibiu, victima unei agresiuni. Pacientul prezenta un traumatism ocular si o echimoza palpebrala superioara cu escoriatie superficiala, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas internat in cadrul Scetiei Clinice Oftalmologie pentru tratament si supraveghere. Tanarul a povestit medicilor ca a fost la gratar cu mai multi prieteni la Rau Sadului. Dupa cateva ore, doi dintre prieteni au inceput sa se certe, victima a vrut sa-i linisteasca si a primit un pumn in fata.

Bărbat lovit de un consătean la Cornățel
Tot in cursul zilei de ieri, la UPU a fost adus un pacient in varsta de 41 de ani, din Cornatel, victima unei agresiuni. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu fracturi costale si fractura ambe oase antebrat stang, pacientul a primit ingrijiri medicale si a ramas internat in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie-Traumatologie pentru tratament si supraveghere. Barbatul nu a dorit sa ofere prea multe detalii despre ce s-a intamplat, acesta a spus medicilor ca a fost batut de un consatean cu o bata.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...