lucrari1211111

lucrari1211111Miercuri, 31 august a.c., va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai multe de străzi din municipiul Sibiu.

Pentru efectuarea unor lucrări complexe, de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale miercuri, 31 august a.c., începând cu ora 8.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu:

Drumu Ocnei, Gutuilor, Prunelor, Nucului, Fragilor, Vişinilor, Părului, Mărului, Strugurilor, Sălciilor, E. Teudoroiu, Căprioarelor, Căpriorului, P.  Maior, Bujorului, D. Bagdazar, Cerbului şi Oboru de Vite.

După finalizarea lucrărilor, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat,  începând cel mai probabil în jurul orei 17.00.

”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)

sau

0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat al E.On Gaz.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu