Pall-ex vine oficial în România. Sediul central este la Sibiu

0 151

pall ex picLiderul pieţei de distribuție marfă paletizată din Marea Britanie își deschide filială și în România. Pall-Ex, reţeaua nr.1 de distribuție partide de marfă paletizată din Marea Britanie și una dintre cele mai importante companii de logistică din Europa, deschide primul centru regional în Europa de Est, în România.

Compania a revoluționat conceptul distribuției de mărfuri în anul 1996, când Hilary Devey a pus bazele operațiunilor de acest gen. În prima noapte, Pall-Ex a operat 117 paleți și a ajuns, în 15 ani, să distribuie peste 10.000 zilnic.

Practic, conceptul Pall-Ex pentru distribuția mărfurilor presupune o rețea de companii locale independente furnizoare de servicii, partenere Pall-ex, care schimbă între ele marfă paletizată în hub-ul central al companiei britanice asigurându-se astfel distribuţia eficientă de pe o zi pe alta pe tot cuprinsul ţării.   În platforma de tranzit aflată în centrul ţării paleții cu marfă sunt sortați şi grupaţi în funcție de zona de destinație. Transportul ulterior va îngloba toate mărfurile diferiților producători sau importatori, destinate unei zone. Costurile de distributie nationala a producătorilor, importatorilor sau distribuitorilor  sunt astfel considerabil scăzute, pentru că marfa lor nu va necesita transport dedicat pentru fiecare zonă, ci va beneficia de eficientele generate de gruparea marfurilor mai multor clienti.

Construita pe succesul din 2009 din Italia, Pall-ex Romania va fi cea de-a doua retea Pall-ex lansata pe teritoriul european anul acesta. La inceputul lunii iunie Pall-ex a lansat Pall-ex Spania. In prima noapte a operatiunilor Pall-ex Iberia a operat 211 paleti prin cei 30 de membri ai retelei. Hub-ul Pall-ex Iberia este in Villaverde, Madrid si opereaza pe aceleasi principii ca si Pall-ex UK.

Hub-ul central, care va coordona operațiunile din România, va fi deschis la Sibiu. Sibiul este plasat strategic in inima tarii, avand in vecinatatea imediata o infrastructura noua si eficienta. Pall-ex Romania va deveni operationala până la sfârşitul acestui an şi va coopera în mod strâns cu reţelele surori din UK, Italia si noile retele din Spania si Portugalia oferind atat servicii nationale cat si pan-europene. Pall-ex este un brand in plina dezvoltare in Europa si va continua sa dezvolte alte retele pe teritoriul Europei cu obiectivul declarat de a conecta in viitor o retea de distributie Pan-Europeana pentru partide mici de marfa

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...