Paradă de modă organizată de o fostă Miss România la Sibiu

251

IMG 5717 1Zece modele au debutat sâmbătă seara în fascinanta lume a modellingului într-un show de modă prezentat la Zen Garden Lounge. Acestora li s-au alăturat mai experimentatele colege de la cursul de modelling organizat la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu sub îndrumarea doamnei Cleopatra Bojor (Popescu).

Ambianţa creată de coloana sonoră, creaţiile vestimentare puse la dispoziţie de magazinul Justin’s Accesories şi încălţămintea oferită de cei de la Benvenuti au amplificat frumuseţea şi eleganţa evenimentului. Strălucirea modelelor a fost evidenţiată prin machiajul realizat de make up artist Simona Istihie .

„Prezentarea de modă de sâmbătă 27 august face parte dintr-un şir de prezentări pe care intenţionăm să le organizăm pe parcursul întregului an. Aceste minishow-uri de modă sunt binevenite pentru tinerele cursante care iau astfel contact cu scena  devenind mai sigure si mult  mai încrezătoare în ele însele”, declară Cleopatra Bojor .

În pretenţioasa, exigenta şi imprevizibila lume a modellingului, modelele sunt prezentate ca fiind echivalentul superlativelor în tot ceea ce ţine de estetică. De aceea cursul de modeling implică pe lângă modulele de mişcare scenică, make-up, hairstyle sau coregrafie şi multe ore de îmbunătăţire a imaginii de sine, şedinţe foto, aerobic şi dietă, know-how al domeniul fashion.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.