magazin

magazinLanţul internaţional de parfumerii Douglas, retailerul de electronice şi elecrocasnice Altex şi două branduri de fashion, Poema şi Musse, au deschis magazine noi în Shopping City Sibiu, principalul parc de retail din Transilvania. C&A, unul dintre cei mai importanţi retaileri internaţionali, va inaugura pe 1 septembrie magazinul cu o suprafaţă de aproximativ 1.200mp, din Promenada Mall.

„Fosta Capitală Culturală Europeană, un oraş cu potenţial de dezvoltare economică, Sibiul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul s-a dezvoltat rapid în ultimii ani; prin poziţia geografică a oraşului, brandul C&A are deja o anumită notorietate în rândul locuitorilor, acestora le este cunoscut raportul preţ/calitate, aşadar un motiv în plus pentru a alege Sibiul.” declară Cristian Codrea, reprezentantul mărcii C&A în România.

Shopping City Sibiu îşi demonstrează valoarea pentru piaţa de retail din România, continuându-şi extinderea chiar şi într-o perioadă mai dificilă pentru alte centre comerciale. Mai mult de 3 milioane de euro au fost investiţi într-o nouă extindere ce face legătura între hypermarketurile Real şi Carrefour. În această nouă extindere Altex şi-a deschis porţile în data de 8 iulie. Peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia sunt expuse în noul magazin. Altex  oferă clienţilor săi numeroase servicii, cel mai important dintre acestea fiind garantarea celui mai mic preţ din România.

Douglas, una dintre cele mai importante reţele de retail din Europa, a deschis la Sibiu cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriile Douglas. Cu peste 1.200 de magazine în 23 de ţări europene, parfumeriile Douglas propun clienţilor o experienţă unică, servicii de excepţie, o varietate amplă de produse de calitate, mărci proprii sau nume internaţionale consacrate, o ambianţă de shopping stimulativă şi personal pregătit şi amabil.

După 7 ani de activitate în partea de sud a ţării, Poema vine şi la Sibiu. “Este o bucurie pentru noi să ajungem şi în această parte a ţării. Venim în acest sezon cu o colecţie variată pentru toate gusturile. Fie că preferaţi ţinutele clasice, fie că sunteţi fan al ţinutelor casual, avem încredere că veţi găsi în magazinele noastre o garderobă care să vi se potrivească. Vă aşteptăm în noul nostru magazin cu garanţia că look-ul, calitatea şi preţurile produselor noastre vă vor face să ne treceţi pragul iar şi iar”, a afirmat Dorina Dumitrache, administratorul Poema.

Noile tendinţe în moda sezonului 2011-2012 le găsiţi începând din luna august şi în magazinul Musse, care vă aşteaptă în Promenada Mall cu ţinute cât mai în vogă şi cu dorinţa de a marca trecerea la sezonul toamnă – iarnă.

Inaugurat în 2006, Shopping City Sibiu a cunoscut o dezvoltare continuă, valorificând posibilităţile de extindere prin adăugarea de noi ancore şi îmbunătăţirea mixului de magazine. Cu o suprafaţă de aproximativ  84.000 mp închiriabili, Shopping City Sibiu este unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns