Mediașul a clacat la Mioveni. Gazul a pierdut cu 4-2 în fața Daciei

99

gz9k1704La debut pe banca Mioveniului, Ilie Stan a adus gazdelor primele puncte în actualul sezon, la capătul unui meci entuziasmant: 4-2 cu Mediaşul lui Pustai.

 Zero pe linie. Acesta era bilanţul umilitor, chiar şi pentru o nou-promovată, pe care Stan l-a găsit la Mioveni. Iar misiunea de salvare a început tocmai în faţa unui adversar incomod, dar aflat încă sub efectul dezamăgirii produs de ratarea calificării în grupele Europa League. Entuziasmul dat de un nou tehnician pe bancă i-a trezit din amorţeală pe Dică şi compania, iar golul a venit rapid, din capul lui Săndulescu. Nevoit să atace, Pustai a schimbat din mers sistemul, a mai trimis un vârf pe teren, însă riposta Gazului a fost tot sub aşteptări. Bawab şi Ciucă au fost aproape să-şi readucă echipa în joc, însă niciunul nu a fost suficient de precis.

Show Tănasă
Simţind ezitarea oaspeţilor, galben-verzii au ieşit şi mai avântat la atac după pauză, dar de data aceasta cu Tănasă în rol de erou. Fostul atacant al Argeşului şi Craiovei a punctat de două ori în mai puţin de un sfert de oră. Golurile lui Olteanu, respectiv Zaharia şi Roman au mai contat doar pentru statistică. sursa: Prosport

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.