gz9k1704

gz9k1704La debut pe banca Mioveniului, Ilie Stan a adus gazdelor primele puncte în actualul sezon, la capătul unui meci entuziasmant: 4-2 cu Mediaşul lui Pustai.

 Zero pe linie. Acesta era bilanţul umilitor, chiar şi pentru o nou-promovată, pe care Stan l-a găsit la Mioveni. Iar misiunea de salvare a început tocmai în faţa unui adversar incomod, dar aflat încă sub efectul dezamăgirii produs de ratarea calificării în grupele Europa League. Entuziasmul dat de un nou tehnician pe bancă i-a trezit din amorţeală pe Dică şi compania, iar golul a venit rapid, din capul lui Săndulescu. Nevoit să atace, Pustai a schimbat din mers sistemul, a mai trimis un vârf pe teren, însă riposta Gazului a fost tot sub aşteptări. Bawab şi Ciucă au fost aproape să-şi readucă echipa în joc, însă niciunul nu a fost suficient de precis.

Show Tănasă
Simţind ezitarea oaspeţilor, galben-verzii au ieşit şi mai avântat la atac după pauză, dar de data aceasta cu Tănasă în rol de erou. Fostul atacant al Argeşului şi Craiovei a punctat de două ori în mai puţin de un sfert de oră. Golurile lui Olteanu, respectiv Zaharia şi Roman au mai contat doar pentru statistică. sursa: Prosport

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu